Kendte27. oktober 2018

Hjalp veninde med selvmord: Risikerer livsvarigt fængsel

En amerikansk mand risikerer at blive idømt livsvarigt fængsel, efter at han har erklæret sig skyldig i at have hjulpet sin veninde med at begå selvmord
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brown.jpg
 (Foto: Facebook)

19-årige Tyerell Przybycien risikerer at tilbringe resten af sit liv bag tremmer, efter at han i maj sidste år hjalp sin veninde med at begå selvmord.

Den amerikanske fyr erklærede sig tidligere på ugen skyldig i at have hjulpet sin veninde, 16-årige Jchandra Brown, der blev fundet hængt 6. maj 2017 i Maple Lake i Spanish Fork Canyon i den amerikanske delstat Utah.

Tyerell Przybycien risikerer en straf på mellem fire år og livsvarigt fængsel.

Det skriver People.

Ifølge anklagen var det den 19-årige fyr, der sørgede for at indkøbe det reb, som den unge kvinde brugte.

Det var desuden den unge mand, der bandt løkken, og det var angiveligt også ham, der overrakte 16-årige Jchandra Brown en stol, som hun kunne bruge under selvmordet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brown.jpg
 (Foto: Facebook)

16-årige Jchandra Brown. Foto: Facebook

Det var jægere, der fandt den unge pige død i skovområdet i maj sidste år. Ved siden af hende lå indkøbsposer, en mobil samt en håndskreven seddel, hvorpå der stod, at man på mobilen kunne se en video, der forklarede, hvad der var sket.

Den sigtede Tyerell Przybycien havde ifølge People også filmet episoden. Ifølge det amerikanske medie kan man til slut høre Tyerell Przybycien sige ”Nå, jeg lader hende vel bare være”.

Han blev fundet på en nærliggende sti, og han er nu sigtet i sagen.

Den bestialske sag minder på flere områder en lignende sag fra august sidste år, hvor 20-årige Michelle Carter blev idømt en fængselsstraf for at have opfordret og tilskyndet sin kæreste til at begå selvmord tilbage i sommeren 2014.

Den amerikanske kvinde fra Massachusetts blev idømt to et halvt års fængsel for at have sendt en lang række SMS’er til sin kæreste i dagene op til hans død.

I SMS’erne opfordrede den unge kvinde sin selvmordstruede kæreste, 18-årige kæreste Conrad Roy II, til at tage sit eget liv – og hun hjalp ham blandt andet med at finde frem til, hvordan han skulle slutte sit eget liv.

Dommeren tilføjede, at minimum 15 måneder af straffen skal afsones bag tremmer.

Går du med svære tanker? Så er der hjælp og støtte at hente! Du kan anonymt kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201, alle årets dage fra kl. 11-04.

Du kan se de pågældende SMS’er i galleriet herunder:

SMS mellem Michelle Carter og Roy Conrad

Sponsoreret indhold