Rihanna om ikonisk modeøjeblik: - Jeg følte mig som en klovn

Foto: MEGA

Det er meget muligt, at Rihanna er dronningen af den røde løber - især når det kommer til den røde løber, der lægges ud til det årlige Met Gala i New York - men det betyder ikke, at hun nødvendigvis selv føler sig som en dronning. 

I et interview med Access Hollywood afslører den 32-årige sangerinde, at da hun i 2015 skulle træde ud på den røde løber i den enorme gule sag af en Guo Pei-kjole, følte hun, at hun muligvis havde gjort en smule for meget ud af det. 

- Den aften, koreografien med at komme ind i bilen og komme ud, sådan, vi blev nødt til at koreografere det, forklarer hun. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Rihanna var ikke meget for at stige ud af bilen til Met Gala i 2015, da hun følte, hun havde gjort for meget ud af sit look. (Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

- Hvem sidder ved døren? Hvor skal jakken ligge? Hvor sidder jeg?

- Jeg kan huske, at jeg var så bange for at træde ud af den bil, fordi jeg følte det sådan: 'Jeg gør for meget ud af det.' Jeg kørte forbi den røde løber og alt, jeg så, var kjoler, og jeg havde det sådan: 'Åh Gud, jeg er en klovn. Folk kommer til at grine af mig. Det her er for meget. Det tænkte jeg, lyder det fra Rihanna.

Hun forklarer, at hun fik bilen, hun sad i, til at køre intet mindre end tre runder, før hun fik samlet mod til at stige ud af bilen og vise den 24 kilo tunge, majestætiske kjole frem. 

Kjolen manifisterede i den grad Rihanna, som en af dem, der sjældent skuffer på den røde løber.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

At den gule Met-kjole senere resulterede i tusindvis af memes, kan Fenty-grundlæggeren kun more sig over.
 
- Stegepanden med ægget? Legendarisk, legendarisk, lyder det fra Rihanna, der altså også selv har set med, når Reddit og 9Gag har foldet sig ud.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close