Kendte20. februar 2023

Rihanna i modvind efter Vogue-forside: Fans undrer sig over hendes svar

Masser af spørgsmål dukkede op hos fans, da de så forsiden af modemagasinet Vogue med Rihanna, A$AP Rocky og deres lille søn
Noget tyder på, at den garvede sangerinde ikke finder sig negative kommentarer.
Noget tyder på, at den garvede sangerinde ikke finder sig negative kommentarer.
 Foto: Mark J. Rebilas/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Med kun få dages mellemrum har den 34-årige Barbados-sangerinde lagt internettet ned.

Først da hun ved årets Super Bowl halvtime-show afslørede, at hun skal være mor for anden gang, og senest da det kom frem, at hun og musikerkæresten havde landet forsiden af britiske Vogue sammen med deres lille søn.

Vogues chefredaktør Edward Enninful afslører, at et stort hold står bag stylingen af forsiden og den dertilhørende modereportage inde i magasinet. Et hold, chefredaktøren da også har krediteret på det Instagram-foto, han har delt det lille vidunder.

Her viser det sig imidlertid, at intet mindre end to stylister har været inde over den bleklædte babys look. Og dét er noget, der i den grad har skabt forundring på det store internet og således fået folk til tasterne.

For hvorfor – og ikke mindst hvordan – har to stylister formået at style Rihannas ni måneder gamle søn, lyder en del af spørgsmålene i kommentarsporet til fotoet af modemagasinets forside.

Den succesfulde sangerinde kan dog naturligvis ikke ignorere de mange kommentarer:

– Min søn har det fint. Jeg er ligeglad, lyder det i et tweet fra “Diamonds”-sangerinden.

Et svar, som vækker ny undren.

– Fin!? Mere sød, yndig … Han er ikke en voksen mand, lyder det kritisk fra en bruger, hvortil den garvede sangerinde efterfølgende beder vedkommende om at holde sig væk.

– Hvem siger, at en baby har det fint?, lyder en anden af bemærkningerne, som Rihanna naturligvis også har en kommentar til:

– Hans mor!, lyder svaret, der dog umiddelbart senere er blevet slettet

Hemmelighedsfuld graviditet

Rihanna havde tilsyneladende forberedt sig godt, inden hun afslørede sin babyhemmelighed.

Det viser sig nemlig, at ikke engang størstedelen af hendes egne baggrundsdansere var klar over, at hun venter sig en lille ny.

Noget, de således først fandt ud af i forbindelse med årets Super Bowl halftime-show, hvor sangerinden viste sin fine babybule frem.

Sponsoreret indhold