Kendte16. februar 2023

Rihannas fans går i selvsving: Sønnen er blevet klædt på af TO stylister, men han har "kun" en ble på

Rihanna og A$AP Rockys søn tager kegler på forsiden af modemagasinet Vogue – men én ting vækker undren
Rihanna og A$AP Rocky har netop annonceret, at de venter deres andet barn. nbsp; 
Rihanna og A$AP Rocky har netop annonceret, at de venter deres andet barn.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

I går aftes stjal Rihanna og hendes lille familie igen opmærksomheden, da det blev afsløret, at det celebre trekløver havde landet forsiden af britisk Vogue.

Her optræder Rihanna hånd i hånd med A$AP Rocky, der bærer deres søn på armen, og da det er et modemagasin, er stjerneparret naturligvis klædt yderst fashionabelt på.

Også parrets ni måneder gamle søn – hvis navn endnu ikke er offentligt kendt – matcher sine forældre på forsiden i en sort ble, og Vogues chefredaktør Edward Enninful afslører da også, at et stort hold står bag stylingen af forsiden og den dertilhørende modereportage inde i magasinet.

På sin Instagram har chefredaktøren postet et nuttet foto af kendissønnen og krediteret det store hold, der står bag stylingen.

– Baby er fotograferet af Inez & Vinoodh og stylet af mig, med A$AP Rocky og babys stylist Henson, skriver chefredaktøren til billedet af den bedårende baby.

Og at hele to stylister har været ind over den bleklædte babys look skaber forundring og masser af kække tweets til følge, skriver Daily Mail.

– Det er sådan en smuk dreng, men jeg er ikke sikker på, hvor meget anerkendelse man kan få for hans "styling", skriver en fan på Twitter.

– Hvad var det lige, babyens stylist gjorde? Gav ham en ble på? Jeg elsker mig noget RiRi, og de elastikker på babyen er bare såååå søde, lyder det fra en anden.

– Det er ikke for at svine. Jeg elsker naturligvis Rihanna! Men vær sød at lade os vide, hvordan babyen blev "stylet"?, spørger en tredje.

Sponsoreret indhold