Kendte15. april 2020

Ricky Gervais raser over kendte: I skal ikke brokke jer

Den britiske komiker Ricky Gervais langer ud efter de kendisser, der brokker sig over at være i hjemmekarantæne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ricky-gervais.png
 Foto: MEGA

Når man er kendt og har mange penge, er der også god chance for, at boligsituationen er mere eller mindre i orden.

Derfor er komiker Ricky Gervais særdeles træt af at høre Hollywoodstjerner brokke sig over, hvor hårdt det er at være i hjemmekarantæne.

I et interview med The Sun langer den 58-årige "The Office"-stjerne ud efter dem, der bor i enorme palæer med store pools, som alligevel føler behov for at fortælle om den svære tid med at være lukket inde derhjemme.

- Når det her er slut, så vil jeg aldrig nogensinde høre folk brokke sig over velfærdsstaten igen. Jeg vil aldrig nogensinde høre folk brokke sig over sygeplejersker igen, siger Ricky Gervais og fortsætter:

- De her mennesker arbejder 14 timers vagter og brokker sig ikke. De bærer masker og og får sår, efter de helt uselvisk risikerer deres eget helbred og deres familiers helbred. Men så ser jeg nogen, der brokker sig over at være i et palæ med en pool. Og, du ved, ærlig talt, så vil jeg bare ikke høre på det.

Stjerner som Sam Smith og Jennifer Lopez er blandt dem, der er blevet kritiseret for at brokke sig over karantæne.

Senest har den amerikanske tv-vært Ellen DeGeneres oplevet reaktionerne på, at hun sammenlignede sin hjemmekarantæne med at være i fængsel. Det var der flere, der synes var en kommentar, der ikke gav helt mening.

Ricky Gervais har selv sørget for at blive hjemme så meget, som han overhovedet kan, men fortæller med et smil på læben, at det i virkeligheden ikke har ændret hans liv det store at være i hjemmekarantæne.

- Jeg går ikke meget ud i forvejen, og der er altid for meget sprut i hjemmet.

Sponsoreret indhold