Kendte11. august 2021

Remee om "X Factor"-vinder: Det var en katastrofe

Den 46-årige producer og tidligere ”X Factor”-dommer, Remee Jackman, mindes en helt særlig episode under det populære sangshow. En episode, som han beskriver som en katastrofe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om sangatalentet Morten Nørgaard tilbage i 2017 endte med at løbe med den helt store ”X Factor”-sejr, gik alting altså langt fra efter planen forud for det store finaleshow.

Det afslører Remee Jackman i det nyeste afsnit af realityhittet ”Remee & Mathilde”, hvor han mindes sin tid som mentor i ”X Factor”:

- Han skulle synge en Ed Sheeran-sang, ”Photograph”, og det er den mest simple sang i hele verden, lyder det fra Remee, der desperat forsøgte at hjælpe Morten, der pludselig ikke var i stand til at synge den ellers planlagte sang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/morten_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Morten Nørgaard tog røven på alle, da han vandt sangkonkurrencen i 2017. Han var langt fra bookmakernes favorit, men seerne elskede ham. Foto: Dan Mariegaard.

Pludselig kunne Morten nemlig kun huske én sang: ”You Are Not Alone” med Michael Jackson. Og selv om Remee langt fra var tilfreds med sangvalget, gav de det alligevel et skud.

Men prøverne gik alt andet end godt:

- Det er onsdag før finalen, og du kan intet lave om på det tidspunkt. Der er alt for meget produktion, der kører med alle mulige ting, forklarer Remee.

- Det er en katastrofe! Altså, jeg får koldsved – jeg får nærmest et angstanfald halvt inde i sangen, forklarer Remee om en øvesession forud for finaleshowet.

Heldigvis ender Morten Nørgaard med at synge en helt anden sang. Og han ender da også med at løbe med ”X Factor”-sejren.

Se klippet nedenfor, hvor Remme fortæller, hvordan Morten pludselig ikke kunne huske sin ”X Factor”-sang.

Du kan se ”Remee & Mathilde” på Discovery+.

Sponsoreret indhold