Kendte15. april 2024

Remee Jackmans natklub reddet fra lukning

Naboen har skrinlagt planerne om de hotellejlighed der kunne have skruet voldsomt ned for lyden og i værste fald lukke klubben
Det er nok hverken Jesus eller Gud, der har grebet ind - men bare sund fornuft - i sagen om Remees natklub.
Det er nok hverken Jesus eller Gud, der har grebet ind - men bare sund fornuft - i sagen om Remees natklub.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Remées cocktailbar får bøde

Festglade sjæle i hjertet af København kan ånde lettet op, da den kendte natklub Museo Club - med Remee Jackman som en af de hovedejerne - nu har undgået en truende lukning, skriver KøbenhavnLIV.

Klubben, der ligger i Lille Kongensgade, var ellers i fare for at skulle dæmpe festen betragteligt, da en nabo overvejede at etablere hotellejligheder lige ved siden af.

Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning har bekræftet, at der ikke længere er en ansøgning om hotellejligheder på tegnebrættet, hvilket har lettet presset på den populære dansedestination.

Museo Club havde ellers udsigt til at skulle skrue ned for musikken, da hotellejligheder klassificeres som støjfølsomme områder, hvilket kunne have tvunget klubben til at lukke.

Tilbage i juni 2022 klagede Museo Club over naboen, Daniel og Jacobs Apartments, da det kom frem, at de havde indrettet hotellejligheder uden den nødvendige tilladelse.

Men efter en såkaldt lovliggørelsessag og afslag på grund af utilstrækkelige brandforhold, er planerne nu officielt lagt på hylden.

Sponsoreret indhold