Kendte11. april 2024 (opd. 15. april 2024)

Medie: Ulovlig nabo kan lukke Remees natklub

Det var Remees firma, der selv sladrede om naboens hotellejligheder - nu risikerer klubben at blive ramt, fordi den larmer for meget
Remees natklub er blevet yndlingsstedet for mange af byens kendte - og dem, der gerne vil være det.
Remees natklub er blevet yndlingsstedet for mange af byens kendte - og dem, der gerne vil være det.
 Foto: Dan Mariegaard

SENESTE: Nu er sagen afgjort

LÆS OGSÅ: Remee Jackman tjener styrtende

Remees natklub, Museo Club, er ifølge KøbenhavnLIV i fare for at lukke.

Problemet er, at hotellejligheder i området ved Lille Kongensgade kan tvinge klubben til at skrue voldsomt ned for lydniveuaet, hvilket sandsynligvis ikke er muligt at gøre.

I sommeren 2022 opdagede kommunen, at klubbens nabo havde indrettet hotellejligheder uden de fornødne tilladelser, hvilket satte gang i en juridisk tango mellem parterne.

Det var netop Remee Jackmans klub, som klagede over, at et kontor nu var blevet til lejligheder.

I stedet for at sætte en stopper for lejlighederne, har kommunen sat en dialog i gang med naboen om at lovliggøre det hele.

Brandforholdene, som først var en stopklods, er der ved at være styr på.

Nu står Museo Club - efter klubbens egen anmeldelse af sagen - med et dilemma: Hvordan kan man fortsætte festen, hvis nattesøvnen hos de kommende hotellejligheders gæster skal sikres?

Klubben selv ser ifølge mediet ikke mange muligheder for at dæmpe lydniveauet til det krævede, og det kan betyde et farvel til de nuværende lokaler.

Mens fremtiden for Museo Club kan hænge i en tynd tråd, holder klubben dog kortene tæt til kroppen og har endnu ikke udtalt sig om den potentielle lukning.

Sponsoreret indhold