Kendte22. december 2015

Skønt juleeventyr: Rema 1000-kunder redder kvindes jul

Et sandt juleeventyr udspillede sig for nyligt i en Rema 1000-butik. Her hjalp julehandlende kunder nemlig en økonomisk presset kvinde, så hendes familie også kunne få en god jul.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.55923863.jpg
 (Foto: All Over)

”Folk er egoistiske og tænker på kun på sig selv”.

Ja, sådan et mantra hører vi ofte igen og igen. Men heldigvis findes der stadig mennesker, der har hjertet på rette sted.

Læs nu blot dette lille juleeventyr, der for nylig fandt sted i en Rema 1000-butik herhjemme. Her sørgede en række julehandlende kunder nemlig for, at en økonomisk presset kvinde alligevel kunne få en god jul sammen med sine børn.

Facebook-brugeren Peter Eugene Meyer var selv i gang med juleindkøbene, da julemiraklet tog sin begyndelse – og han lagde efterfølgende historien ud på sin Facebook-profil, hvor den på få dage er blevet delt mere end 4.300 gange.

- Bliver nødt til at fortælle en oplevelse fra min indkøbstur i Rema. Jeg går i min egen verden, skal bare have det overstået, da jeg hører en kær, lille pige tale til sin mor. Hun er så utrolig bekymret for, om der ikke bliver råd til en julegave til sin lillebror, nu hvor far er flyttet, fortæller Peter på sin Facebook-profil og tilføjer:

- På intet tidspunkt tænker den lille pige på sig selv. Hun er omkring 5 og lillebror en baby i barnevogn. Moderen tysser på hende gang på gang, da det virker pinligt på hende, at den lille pige udstiller deres privatliv og deres betrængte situation, fortæller Peter.

- Men den lille pige kan ikke lægge det fra sig. Der må være råd til, at lillebror får en lille ting. Jeg kigger omkring og lægger mærke til, at andre lytter med, fortæller Peter – og så er det, at juleeventyret tager sin begyndelse:

- Pludselig tager en mand, af fremmed herkomst, sig til lommen, henter et par glas kartofler og et glas rødkål og sætter det i kvindens vogn, hvorpå han giver hende den 'hund', han lige har fisket op af lommen, fortæller Peter i sin Facebook-historie.

- Hun bliver rørt til tårer. Hvor var det flot af ham, fortæller Peter, der også selv gik til lommerne.

- Jeg roder i lommen, finder selv en 'hund' frem, og fisker en and til 99 kr. op går over og lægger den i hendes vogn og stikker hende pengene og siger god jul.

- Hun smiler og prøver at sige noget, men kan ikke. Jeg skynder mig videre for, at hun ikke skal føle, at jeg forventer noget retur. Da jeg kigger tilbage, står en ældre dame nu med en pengeseddel til hende og lægger et stykke legetøj i kvindens vogn.

- Prøv lige igen at fortæl mig, at verden er fuld af egoister.

- I køen fik jeg øjenkontakt med manden, der startede det hele. Og vi nikkede anerkendende til hinanden, skriver Peter i sin Facebook-historie, inden han slutter med følgende ord:

- Måske der er en lille pige der får en dejlig jul med hendes bror og mor nu.

Læs hele juleeventyret her.

Sponsoreret indhold