Kendte21. april 2021

Rekord-salg: Det vil Plum bruge millionerne til

Tv-kokken Camilla Plum løfter sløret for, hvad hun vil bruge sin nye rigdom på, efter hun solgte sommerhuset i Tisvildeleje
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-30553_preview.jpg
 Foto: Hanne Juul

De hårde tider synes forsvundet fra hårdt prøvet Fuglebjerggård i Nordsjælland.

Her huserer kogekonen Camilla Plum, der er i den grad har været i modvind med en slunken kasse og utallige sure 'smileys' i køkkenet.

Den 64-årige tidligere tv-kok kan smile igen. 25 mio. kr. fik den 64-årige Camilla Plum for det 70 kvm. lille stråtækte sommerhus, som kogebogsforfatteren har ejet siden 1995.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-344580-1_preview_0.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Camilla Plum måtte i 2018 bede sine kunder om hjælp, da hun manglede penge til at drive sin forretning. Foto: Niels S. Andersen

Dengang betalte hun 654.500 kroner for det. Og nu løfter hun sløret for, hvad de mange nye millioner skal bruges til.

'Jeg tog en beslutning - og den var ikke nem - om at sælge et hus i Tisvildeleje jeg har arvet fra min mor for mange år siden. Det var meget dyrt at holde, og jeg arbejder så rigeligt i forvejen, og der var en endeløs række problemer med det, som jeg pludselig en dag ikke orkede mere'.

'Det blev solgt til en eksorbitant masse penge, og det har udløst den mest ondartede omgang ondt i røven i nyere tid, en uhelbredelig sygdom som nok er værst for dem der lider af det', skriver Camilla Plum i et nyhedsbrev fra Fuglebjerggård.

Ifølge de officielle registre er det den 55-årige milliardær og stifter af Netcompany Carsten Krogh Gomard, der har købt ejendommen, der har sommerbolig-status.

'Det har været et kolossalt pres i mange år, at få det hele til at hænge sammen, for selvom det faktisk er en god og fin forretning vi kører her, så er gammel gæld en ondsindet heks at have med på slæb hele tiden. Og jeg kan mærke presset letter gradvist, og det er helt vidunderligt' skriver Plum videre.

Fødevaremyndighederne har været flittige besøgende på Fuglebjerggård. Her har de utallige gange kritiseret Camilla Plums køkken, hvor der er blevet konstateret mange fejl og mangler. Her vil kogekonen nu investere.

'Det giver mig et helt nyt liv uden en bagage af gæld, og en masse muligheder for at forbedre og reparere gården, køb nye maskiner vi har trængt til længe, og i det hele taget opgradere gården, give lønforhøjelser til gamle garvede medarbejdere, og råd til flere medarbejdere' lyder det.

Camilla Plum skriver desuden, at hun nu vil købe lidt nyt tøj til sig selv.

Carsten Krogh Gomard overtog det idylliske feriehus i Tisvildeleje den 15. marts.

Sponsoreret indhold