Kendte8. december 2021

Rebel Wilson tabte knap 40 kilo: Men de ville ikke have det

På trods af det flotte resultat, som skuespillerinden har opnået gennem de seneste år, så var det ikke alle på hjemfronten, der heppede på hende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 41-årige ”Pitch Perfect”-skuespillerinde Rebel Wilson tabte sig gennem 2020 mere end 35 kilo.

Men trods det flotte resultat, og at hun selv har givet udtryk for et større velvære, så var det ikke alle, der var enige i hendes beslutning om en livsstilsændring

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega811515_001.jpg
 Foto: MEGA

Rebel Wilson er bestemt ikke bleg for at vise sin nye krop frem, efter sit 2020-sundhedsår. Foto: MEGA

Hollywoodstjernen har da også gennem hele sin skuespillerkarriere været kendt for at spille rollen som den morsomme, tykke pige. Noget, hun har tjent millionvis af dollars på.

Hvorfor hendes ønske om at ville tabe sig og stå slankere på den røde løber blev mødt af stor afstand.

Det fortæller hun i et nyt interview med BBC Breakfast.

- Mit eget team var ikke helt med på det. Da jeg sagde, OK, jeg har tænkt mig at gøre det her til mit sundhedsår, og jeg føler virkelig, at jeg kan ændre mig fysisk og ændre mit liv, fortæller hun og fortsætter:

- Så var det bare sådan: ”Hvorfor har du tænkt dig at gøre det?”. Men det var fordi jeg tjente millioner af dollars ved at spille den tykke pige og være dén person.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega125166_013.jpg
 Foto: MEGA

Rebel Wilson spillede med i alle tre "Pitch Perfect"-film. Her er hun fotograferet til premieren på den 3. film i rækken i 2017. Foto: MEGA

For selvom Rebel Wilson aldrig har givet udtryk for andet end, at hun var komfortabel i sin egen person. Indrømmer hun nu, at maden blev en måde for hende at styre sine følelser.

- Inderst inde vidste jeg jo godt, at jeg spiste på mine følelser, og at det jeg havde gang i ikke var sundt. For jeg behøvede jo ikke spise en hel bøtte is.

- Det var lidt min måde at dulme mine følelser, og det var jo overhovedet ikke nogen sund måde at gøre det på, forklarer hun videre.

Har nået målet

Det var tilbage i november sidste år, skuespillerinden kunne annoncere, at hun nu havde nået sit mål med sin livsstilsændring.

Et tab på mere end 35 kilo og en målvægt på 75 kilo.

Artiklen fortsætter under opslaget

Og måden hun kom i mål, var ved at ændre sine spisevaner og ikke mindst ved at træne med en personlig træner – nogle gange helt op til seks gange om ugen.

Men selvom vægten er mindre, og rollerne ikke længere kun kan være den tykke, sjove pige. Så er tilbuddene om filmroller endnu ikke stoppet.

Hun arbejder lige nu på filmen ”Senior Year”, der handler om en 37-årig kvinde, der pludseligt vågner fra at have ligget i koma de sidste 20 år og fortsætter på den High School, hvor hun engang var en ganske populær cheerleader.

Sponsoreret indhold