Kendte 3. maj 2021

Efter voldsomt vægttab: Nu deler Rebel Wilson kryptisk budskab

Den 41-årige australske stjerne sender en kærlig - og lettere kryptisk - besked til alle kvinder, der kæmper med nedsat frugtbarhed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget kunne tyde på, at den vittige filmstjerne Rebel Wilson - der gennem hele 2020 gik gennem en omfattende livsstilsændring, og som tabte over 30 kilo – har nogle problemer med fertiliteten.

- Jeg har fået nogle dårlige nyheder i dag, men jeg havde ikke nogen at dele dem med. Men jeg tænker, jeg bør fortælle det. Til alle kvinder, der kæmper med fertilitet, jeg føler med jer. Universet fingerer sommetider på nogle mystiske måder, og tit giver det ikke mening, skriver hun i et opslag på Instagram.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste år fortalte Rebel ærligt om sit såkaldte ”år i sundhedens tegn”, som hun blandt andet tog hul på for at få mulighed for at fryse nogle af sine æg ned.

- Jeg begyndte at tænke over fertilitet, og det at kunne have nogle gode æg i banken. Og så tænkte jeg: ”OK, det her gør jeg. Jeg gør det her for at blive sundere”.

Behandlet anderledes

Skuespillerinden, der i forbindelse med sit stadig mere og mere imponerende vægttab forklarede, at hun gennem store dele af sin karriere var blevet fastholdt i rollen som hende den ”sjove, tykke pige”, gik fra kæresten Jacob Busch i februar.

De to var sammen i lidt over et års tid.

Busch, der er forretningsmand, hepperede fra sidelinjen undervejs på Wilsons sundhedsrejse. De to dukkede op som par for første gang offentligt ved Prince Alberts Health Gala i september 2020.

Foto: MEGA, Instagram: Rebel Wilson

Det er sket lidt med Wilsons udseende i løbet af sidste år.
(Foto: MEGA, Instagram: Rebel Wilson)

Den skægge skuespiller har før indrømmet, at folk har opført sig anderledes, efter hun er blevet over 30 kilo lettere.

- Jeg synes, det har været virkelig interessant, hvordan andre mennesker behandler én. Da jeg var tungere, skete det sommetider, at folk slet ikke så mig, har hun fortalt.

Indspiller film med Trine Dyrholm

Hun fortsætter:

- Det har altid undret mig, hvordan folk altid er så opmærksomme på vægttab, når der sker så meget andet ude i verden.

Rebel Wilson indspiller netop nu scener i Brighton i det sydlige Storbritannien sammen med blandt andre Charlotte Gainsbourg.

Hun arbejder på indiefilmen “The Almond and the Seahorse in Merseyside”, som instrueres af Tom Stern og Celyn Jones – og så har den faktisk den danske stjerne Trine Dyrholm på rollelisten.

Sponsoreret indhold