Kendte9. december 2021

Rebel Wilson anklager skuespillerkollega for sexchikane

Den 41-årige australske skuespiller afslører, at hun ved to lejligheder er blevet chikaneret af først en stor instruktør, som gjorde upassende tilnærmelser, og senere en mandlig medspiller
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rebel Wilson var kun i sine 20’ere, da hun blev inviteret til en snak med en højtprofileret filminstruktør.

Forventningsfuld og ambitiøs mødte hun op på hans hotel, men da han kone ringede, og hun tydeligt kunne høre, hvad der foregik i den anden ende, blev hun skrækslagen, og forlod mødet.

- Hun (hans kone red.) sagde, ”Du har Rebel i det værelse, og du vil jo gerne i seng med hende.” Jeg hørte hendes besked, og det var første gang, jeg tænkte: ”Oh My God, hvad foregår der her,” fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/mega811515_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Rebel Wilson kaldte hele 2020 for sit "year of health" og har på lidt under to år tabt hele 35 kg. (Foto: MEGA)

Drak hende fuld

Wilson, der i dag er 41 år gammel, var overbevist om, at hun og filminstruktøren kun skulle mødes for at snakke om comedy - og potentielle fremtidige samarbejder.

- Men han forsøgte bare at hælde mere og mere alkohol på mig, lyder hendes beretning i et interview med BBC.

Den australske stjerne fortæller, at hun ikke før nu har fortalt om det ubehagelige møde.

Da hun år senere arbejde på filmoptagelser i Los Angeles, blev hun inviteret ind i en kollegas private trailer. Her smed den mandlige skuespillerkollega bukserne foran hende, og bad hende udføre grænseoverskridende, seksuelle handlinger, mens hans venner filmede det med deres telefoner.

- Jeg var i chok! Jeg havde det virkelig sådan: ”Hvad foregår her?” Jeg blev bare ved med at udbryde: Nej, hvad er det her? Nej, nej, nej, husker hun, før hun fortsætter:

- Hans venner lo bare, og han tændte tydeligvis på det.

Fire klager

Da "Bridesmaids"-stjernen efterfølgende beskrev oplevelsen for folkene på produktionen, fik hun at vide, at hendes klage var den fjerde, de havde fået, der omhandlede den unavngivne skuespiller.

Det er først nu, Rebel har fundet modet til at tale om episoderne, som hun kalder for ”ulækker og upassende”.

I løbet af BBC-interviewet fortæller den succesfulde skuespillerinde desuden om sit omfattende vægttab, sin sundhed og drømmen om at få børn.

Sponsoreret indhold