Kendte6. september 2023

Rasmus Seebach har spillet for de kongelige: - Man er nok lige lidt mere nervøs

Den danske musiker er med til dronningens store aften på Moltkes Palæ i København
Rasmus Seebach sammen med Lars Ankerstjerne onsdag aften til den store premiere.
Rasmus Seebach sammen med Lars Ankerstjerne onsdag aften til den store premiere.
 Foto: Lars H. Laursen, Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Dronningen tog sig god tid til at hilse på stjernerne til Netflix-premiere

Dronning Margrethe har lavet scenografi og kostumer til Netflix-filmen ”Ehrengard: Forførelsens Kunst”, og i den forbindelse var regenten selv til stede ved den store premiere på Moltkes Palæ i København onsdag aften.

Også massevis af kendte ansigter var på den fine gæsteliste til den storslåede premiere - heriblandt den danske musiker Rasmus Seebach, der tidligere har optrådt for de kongelige.

SE og HØR mødte Seebach onsdag aften på den røde løber på Moltkes Palæ, og den 43-årige sanger var glad for at være med til det store arrangement.

- Det er monsterfedt. Jeg er lige blevet færdig med min sommertour, så det er dejligt at sætte sig i stolen og blive underholdt lidt, lyder ordene fra Seebach til SE og HØR.

Derudover fortæller musikeren, at han synes godt om det danske kongehus.

- Jeg synes, at kongehuset er super seje. Jeg har stor respekt for kongehuset. Jeg har været så heldig at spille for de kongelige til forskellige arrangementer, og jeg har mødt Hendes Majestæt. Jeg synes altid, det er en stor ære.

Hvordan er det at spille for de kongelige?

- Man er nok lige 5-10 procent mere nervøs, end hvis man for eksempel skulle spille på Langelandsfestivalen, lyder de afsluttende ord fra den danske musiker.

Netflix-film ”Ehrengard: Forførelsens Kunst” er instrueret af Bille August.

Store navne som Sidse Babett Knudsen, Mikkel Boe Følsgaard, Susanne Bier, Ghita Nørby og Nikolaj Lie Kaas var også til stede på Moltkes Palæ onsdag aften.

Sponsoreret indhold