Kendte24. januar 2024

Rasmus' rekordår: Et bjerg af guld

Skuespiller Rasmus Bjerg har tjent styrtende med penge i det forgangne regnskabsår. Og han har endnu højere forventninger til det næste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Rasmus Bjerg købte en knap så effektiv solcreme på en ferie i Jordan, og det forklarer hans flotte kulør til Robertprisen 2019.
 Video: Nicklas Lagerstorff

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming leverer sit første regnskab: Der står 12.000 kr. på kontoen

LÆS OGSÅ: Fra øverste, øverste hylde: Her er kongeparrets rige venner

De fleste kendte ved, at det går op og ned i showbizz. De seneste år er det dog kun gået én vej for Rasmus Bjerg, og det er op.

Skuespilleren har i det forgangne regnskabsår formået at sætte indtjeningsrekord i sit anpartsselskab Veva.

Imponerende 4.132.916 kroner blev det til.

Det er en stigning på små 1,5 millioner kroner i forhold til året før, og af ledelsesberetningen frem går det, at Mr. Poxycat har endnu højere forventninger til det næstkommende regnskab.

Med den enorme sum penge, der er kommet i kassen, har det været råd til at være lidt mere rundhåndet med lønningerne.

2.483.376 kroner er der skrevet lønchecks for til virksomhedens to ansatte. Det er godt en million mere end forrige regnskabsår.

Skattefar skal have sine 367.986 kroner, og derefter lyder årets resultat på 1.270.855 kroner. Af dem forgylder ”Så længe jeg lever”-stjernen sig selv med et ekstraordinært udbytte på 620.000 kroner.

På bundlinjen står nu 4.964.245 kroner. Pengetanken er dermed vokset med 654.055 kroner siden sidste år.

Derfor er Rasmus så rig

Rasmus har tidligere fortalt i podcasten "Forældreskab", at han er vokset op under trange kår, og det har påvirket ham i hans voksenliv, at hver en mønt skulle vendes.

– I mit barndomshjem havde vi ikke så mange penge. Det var hårdt til tider, og mange diskussioner gik jo på, hvordan man skulle prioritere det lidt, der var. Om det var en liter mælk, eller om far skulle have ti smøger – sådan lidt groft sagt, lød det.

Premiere på den danske film "Iqbal og den hemmelige opskrift" i Imperial i København. Rasmus Bjerg med sin kone Helle og deres børn.
Et billede af ældre dato af Rasmus Bjerg med fru Helle og deres fire børn Anna, Ella, Villads og Valder.
 Foto: Lars H. Laursen

De uroligheder, den vaklende økonomi i barndomshjemmet førte med sig, fik Rasmus til at arbejde benhårdt for at undgå at ende i samme situation. Paradoksalt nok valgte han alligevel selv et usikkert erhverv som skuespiller.

Komikkens mester har alligevel formået at fore pengetanken, så hans børn ikke skulle opleve den samme økonomiske usikkerhed, som han selv er vokset op med.

– Det er trods alt lykkedes. I starten af min karriere sagde jeg ja til hvad som helst og skød virkelig med spredehagl og knoklede hele tiden. For at det i hvert fald ikke var økonomien, der skulle være bekymringspunktet hos os, sagde den 47-årige far til fire dengang.

Rasmus Bjerg er gift med Helle Bjerg, som han har kendt siden de var ganske unge. Sammen har de fire børn: 21-årige Anna, Villads på 20, Valder, som er 18 og sidste skud på stamtræet Ella på 15.

Sponsoreret indhold