Kendte12. april 2021

Rapperen Tessa overrasker: Inviterer kendt dansk komiker med på nyt hit

Det er bestemt ikke en hr.- hvem-som-helst, der får lov til at introducere det seneste hit fra dansk raps lille guldfugl
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2020_tsl_20200213_1704_1.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Selvom han ikke er krediteret i forhold til nummeret, så kan ægte fans af Anders ”Anden” Matthesen ikke være i tvivl.

På rapkometen Tessa nyeste single ”Mums” er det nemlig den danske komiker og skuespillers karakteristiske stemme, der introducerer nummeret med ordene:

- M til det U til det M til det S til det store fede udråbstegn.

Tessas nyeste single udgav hun fredag, og således har fans af hendes rappe tekster kunne nyde godt af den splinternye hyldest til hotte hankøn hele weekenden.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_100.png
 Foto: Thomas S. Laursen, Kaspar Wenstrup

Om der er et fremtidigt samarbejde på vej mellem de to vestegnsikoner, melder historien ikke noget om (Foto: Thomas S. Laursen, Kaspar Wenstrup)

Sådan beskriver hun selv sangen overfor Soundvenue.

- ”Mums” er en ægte hyldest til mænd og til mandekroppen – til alle slags mænd, der bare er fucking frække på hver deres måde. Dem i skjorter, dem i uniformer, og dem der står og ser fucking mums ud på gadehjørnet under forårssolen. For selvfølgelig er mænd mere end bare pik, muskler og Ikea-møbel-samling, forklarer hun.

Lyt til "Mums" her:

Magasinet har desuden fået bekræftet af Tessas pladeselskab, Universal, at det altså er Matthesen, der låner sin stemme ud til ”Mums”.

Sponsoreret indhold