Kendte25. maj 2020

Tessa: - Jeg blev voldtaget som 12-årig

Flere grumme afsløringer om en tid med svigt, hemmeligheder, trusler og overgreb dukker op omkring den succesfulde unge rapper
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tessa2_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den dag Tessa kom hjem til sin mor som 12-årig og fortalte om de drenge, der afpressede hende, var også den dag, hvor moren kaldte hende for "luder" for første gang.

Det fortæller rapperen i det seneste afsnit af DR3-serien "Tessas Hævn", da snakken med hendes psykolog falder på den første gang, Hundige-pigen fik trusler om delinger af intime billeder.

- Jeg sagde det til hende, fordi jeg var så bange, starter Tessa, og tænker tilbage på sin folkeskoletid på Nordfyn, hvor hun flyttede til med sin mor.

- Der var en fyr fra det område, hvor jeg boede, som jeg var dybt forelsket i. En aften bad han mig om at sende nogle nøgenbilleder, så det gjorde jeg selvfølgelig.

Tessa får efter et par dage at vide, at fyren og hans kammerat ville hænge billederne op på skolen, hvis ikke hun skaffede dem 200 kr. hver.

- Jeg stjal de første 200 kr. i min mors pung. Jeg skulle bare finde de penge. Det var det eneste, jeg tænkte på.

Men det lykkedes ikke den i dag 22-årige rapper, og hun måtte gå til bekendelse derhjemme.

- Hun sagde, at jeg gav mig selv væk. At jeg var billig, naiv - og at jeg selv havde bedt om det.

- Og så kaldte hun dig luder, spørger psykologen Pernille, før Tessa svarer:

- Ja. Jeg fortalte hende aldrig noget igen.

Nætter i solcentret

Undervejs i andet afsnit af dokumentaren om Tessa, kommer seerne også tættere på de mørke sider af hendes opvækst.

Vi ved allerede, at hun i lange perioder da hun var helt ung, boede på gaden eller crashede på venners sofaer. Men nu viser det sig, at Tessa ikke altid var i stand til at sige fra overfor det selskab, hun befandt sig i.

Og nogle af hendes hemmeligheder har hun endnu ikke delt med sin mor.

- Hun er jo stolt af mig nu, så ligegyldigt hvad jeg siger til hende, så tænker hun nok: "Nå, men det gik jo meget godt", fortæller Tessa.

- Jeg vil rigtig gerne fortælle hende om den voldtægt, lyder det fra den unge rapper.

Episoden skete, da Tessa som helt ung var den eneste pige til en fest. Her blev det langsomt sværere og sværere for hende at sige fra.

- Jeg var meget fuld. Jeg var sammen med alle de her drenge, uden jeg egentlig havde lyst til det. Jeg sagde fra, men så var jeg for wasted til at blive ved.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tessa_zulu.jpg
 Foto: Thomas Laursen

- Jeg var bare et sexobjekt. Jeg lod andre behandle mig sådan, afslører Tessa om den svære periode med overgreb som helt ung. Foto: Thomas Laursen

I "Tessas Hævn" kommer Tessas mor med til en koncert til et Spotify-arrangement, og selvom de to har haft et turbulent forhold, så kommer de godt ud af det med hinanden.

Der er bare stadig ting, som Tessa ikke har fortalt. For eksempel har hun i en længere periode givet efter for chikane og regelmæssige overgreb fra to drenge, hun kendte fra skolen.

Det hele starter i byens solcenter, da hun skal vente på bussen.

Drengene låser døren bag hende og erklærer: Du kommer ikke ud herfra, før du har været sammen med os begge to.

Mens drengene chikanerer Tessa i skolen, fortsætter overgrebene om aftenen.

- De fleste af gangene, i hvert fald i starten, så ville jeg godt selv. De fik mig til at føle mig elsket. Jeg følte mig lækker, fortæller hun og understreger, at hun i flere år slet ikke så sig som et offer.

- Jeg anede ikke, jeg blev tvunget, siger hun, og tilføjer:

- Anede ikke, at jeg kunne sige fra.

Sponsoreret indhold