Kendte31. januar 2021

Ramt af utroskabsrygter og hemmeligheder: Nu fylder Justin Timberlake 40 år

I en alder af 40 år har den tidligere ’N Sync-sanger haft en lang og succesrig karriere. Men de sidste par år har ikke kun været præget af hans talent - tværtimod
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_timberlake.jpg
 Foto: MEGA

Justin Timberlake og konen Jessica Biel har, siden de fandt sammen i 2007, været et af de stærkeste og mest elskede par i Hollywood.

Men trods en udadtil stor kærlighed mellem dem har de sidste år af Justin Timberlakes liv bestemt ikke kun været en dans på roser.

I dag fylder ”Cry me a river”-sangeren 40 år, og i den forbindelse tager vi et nærmere kig på hans seneste år, der har været ramt af både skandaler og hemmeligheder.

Hånd i hånd med en anden kvinde

Det ellers stærke bånd mellem den 40-årige sanger og hans kone Jessica Biel, 38, så nemlig ud til at lide stor overlast i november 2019.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jessica_biel_og_justin_timberlake.jpg
 Foto: MEGA

Parret har været sammen siden 2007. Forholdet har dog ikke hele vejen igennem været uden kriser. Foto: MEGA

Her kom Timberlake ud i noget af et forklaringsproblem, da han blev spottet ude på en hyggelig bytur med sin skuespillerkollega Alisha Wainwright.

De to blev set nyde hinandens selskab efter en lang dag med optagelser til den kommende film ”Palmer”, der havde premiere på Apple TV.

Men det så ud som om, de to nok nød hinandens selskab en anelse for meget.

Billederne viste nemlig, hvordan de to holdt hinanden i hånden, og at Alisha muligvis følte sig en smule for komfortabel ved at holde Timberlake på låret.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega554913_002_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er et meget afslappet kollegapar, der nyder en aften ude. Eller? Foto: MEGA

Der var ej heller nogen vielsesring at spotte på hans finger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega554913_008.jpg
 Foto: MEGA

Hverken Timberlake eller Wainwright forsøgte at holde fingrene for sig selv. Foto: MEGA

Det kærlige optrin fandt sted i den amerikanske by New Orleans, hvor også filmen ”Palmer” blev optaget.

I filmen spiller de to overfor hinanden som elskere, og billederne kunne godt få det til at se ud som om, de to ligeledes havde en gnist uden for settet.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/mega554913_015.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega556316_008.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Kilder, der angiveligt var tæt på sangeren, kunne dog hurtigt afkræfte, at der skulle være noget romantisk mellem de to kollegaer.

- De optager en film sammen, og det var en gruppe af mennesker, der var i byen sammen. Der foregår intet mellem dem, lød det blandt andet.

En uges stilhed

Der skulle dog gå en hel uge, før sangeren selv satte ord på sit ”lille” fejltrin.

- Jeg plejer ikke at kommentere på gossip og rygter, men for min families skyld føler jeg, at det er vigtigt at kommentere på de rygter, som sårer de mennesker, jeg holder af, startede han et længere opslag på sin Instagram-profil.

- For et par uger siden udviste jeg enorm dårlig dømmekraft, men lad mig gøre det helt klart, der skete ingenting mellem mig og min kollega.

- Jeg drak alt for meget den aften, og jeg fortryder min opførsel. Jeg burde have vidst bedre. Det her er ikke, hvad jeg vil vise min søn som værende god opførsel. Jeg undskylder til min fantastiske kone og familie for at måtte trække dem gennem sådan en pinlig situation, og jeg er fokuseret på at være den bedste mand og far, jeg kan være.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Den offentlige undskyldning fik muligvis også Biel til at tø op.

Parret blev nemlig kort tid efter spottet sammen, grinende og arm i arm efter et restaurantbesøg.

Hemmelig graviditet

Et øjebliks "utroskab" skulle da heller ikke blive enden på stjerneparrets forhold.

Måske fordi Biel på daværende tidspunkt bar på en sød hemmelighed.

I juli måned 2020 blev parret nemlig forældre for anden gang – og Biel var derfor allerede en måned henne i graviditeten, da hendes mand blev fanget med fingrene i fedtefadet.

De to afslørede dog ingenting om den kommende baby, før den lille ny var kommet til verden, og siden har de fortsat med at være sparsomme med oplysningerne.

Opslaget herunder delte skuespillerinden i forbindelse med sin fødselsdag i marts 2020. Her skulle hun være omkring fire måneder henne - men svært at se.

Men popkongen kan ikke holde på alle hemmeligheder, så under et interview med Ellen DeGeneres tidligere i januar 2021 fik han afsløret, hvad de to har valgt at kalde deres anden søn: Phineas.

- Han er fantastisk og sød. Ingen sover, lød det jokende fra ham til talkshowværten.

Parret har i forvejen sønnen Silas på fem år fra april 2015.

Sponsoreret indhold