Kendte20. august 2022

Popstjernens lykke: Far til ny datter

Popstjernen Michael Bublé er blevet far til endnu et barn, og kan nu kalde sig far til fire sammen med konen Luisana Lopilato
Popstjernen Michael Bublé sammen med konen Luisana Lopilato, der for nyligt har født en datter. Parret kan nu kalde sig forældre til fire.
Popstjernen Michael Bublé sammen med konen Luisana Lopilato, der for nyligt har født en datter. Parret kan nu kalde sig forældre til fire.
 Foto: PORKY/©2010 RAMEY PHOTO/MAGA

46-årige Michael Bublé er blevet far til fire.

Popstjernen har i forvejen tre børn sammen med konen Luisana Lopilato, men fredag kunne de annoncere på Instagram, at deres familie er vokset med en datter.

'Fra kærlighed kommer liv, lys og hende.. Vores baby Cielo Yoli Rose Bublé. Du ankom endelig til vores liv med dine 3.8 kg!!! Tak gud for denne uendelige velsignelse, vi elsker dig!! Noah, Elias, Vida og din mor og far', sammen med et billede af datterens fod.

Det lykkelige par har i forvejen børnene Noah på otte år, Elias på seks år og Vida på tre år.

Annonceringen af, at parret skulle være forældre til en lille ny, kom frem tilbage i februar, da Michael Bublé udgav en musikvideo, hvor hans kone optrådte gravid.

Parret blev gift tilbage i 2011.

Familien har igennem tiden oplevet en del modgang, som da deres dengang 3-årige barn Noah blev konstateret syg med leverkræft.

Sponsoreret indhold