Politiet brød ind i bil for at redde livløs dame… der var bare ét problem

(Foto: Hudson, New York Police Department)

Det er altid rart at vide, at politiet fluks rykker ud, når man har brug for hjælp.

Der findes dog også tilfælde, hvor politiet lige er en anelse for hurtig på aftrækkeren.

Læs nu blot denne historie fra Hudson, New York.

Fredag blev ordensmagten i den amerikanske storby kaldt ud til en sag, der involverede en ”livløs, ældre dame i en bil”.

Politiet rykkede naturligvis straks ud og kunne da også konstatere, at der sad en dame iført iltmaske i en sølvfarvet Subaru.

Bilen var godt dækket af sne, så betjentene formodede, at bilen (og dens passager) havde opholdt sig i det kolde vejr natten over – og så skulle der naturligvis rykkes hurtigt.

Se billeder fra sagen herunder:

Dukke i bil - politiet troede hun var ægte

Betjentene smadrede ruden for at komme den ældre dame til undsætning, men herefter gik der ikke mange minutter, før at ordensmagten sandede, at hele redningsaktionen var en smule overilet.

Der var nemlig slet ikke tale om en ”livløss, ældre dame” – passageren i bilen var i stedet en mannequindukke.

Det skriver CBS Local.

Det viste sig, at bilejeren arbejder som sælger for et firma, der fremstiller medicinsk træningsudstyr – og den ”ældre, livløse dame” var altså en træningsdukke iført iltmaske.

Politichef Edward Moore udtaler ifølge CBS Local, at bilejeren var noget ”målløs” over, at betjentene havde smadret ruden i hans bil.

- Bare lige for at slå det fast, så bør alle Hudson-beboere putte en seddel i deres bil, hvis de parkerer bilen i minusgrader med en livagtig mannequindukke som passager… ellers vil vi smadre ruden, udtaler betjenten.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close