P!NK raser efter fans kritiserede sønnens tissemand

P!NK er rasende, efter flere af hendes fans kommenterede et billede af hendes søn.

P!NK er rasende, efter flere af hendes fans kommenterede et billede af hendes søn.

(Foto: MEGA)

Den amerikanske sangerinde P!NK har set sig nødsaget til at slette et instagram-foto og deaktivere kommentar-funktionen, efter at et foto af hendes lille søn fik flere af hendes følgere til at komme med hadske og upassende kommentarer.

P!NK havde delt et foto af sine to børn ved poolen.

På billedet var hendes lille søn, 2-årige Jameson, ikke iført sin badeble, og det fik altså flere af P!NKs følgere til at komme med hadske og upassende kommentarer.

De skrev blandt andet ord som ”omskæring” og kommenterede generelt det faktum, at den lille dreng stod bar ved poolen.

De mange hadske kommentarer fik efterfølgende P!NK til at slette det originale foto og i stedet dele et ny billede, hvor hun har sløret sønnens tissemand.

Til det nye billede raser P!NK med følgende ord:

- Der er seriøst noget galt med jer folk derude! At gå amok over min søns penis? Omkring omskæring? Er I seriøse? Som enhver anden normal mor ved stranden havde jeg end ikke opdaget, at min svøm havde taget sin badeble af, skriver P!NK, inden hun tilføjer, hvorfor hun har efterfølgende valgte at slette det pågældende foto:

- Jeg har slettet det, fordi I alle er fucking ulækre! Og nu slukker jeg også for kommentarerne og ryster på hovedet over de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet...

P!NK sammen med familien, der tæller ægtemand Carey Hart og børnene Willow og Jameson. Foto: MEGA

- Og al den negativitet, som I bringer i andres liv. Der er seriøst noget galt med mange af jer derude. Smfh (”Shaking My F***ing Head”, red.). Her er et foto af pelikanen, som vi åbenbart fangede og misbrugte i timevis med en hængende baby-tissemand lige i dens hoved.

Foruden sønnen Jameson har P!NK også datteren Willow med ægtemanden Carey Hart, som hun blev gift med i 2006.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close