Kendte 5. maj 2021

Pink indrømmer: Omskrev testamente under covid-19 sygdomsforløb

Det var i april måned sidste år, at sangerinden kunne fortælle, at hun var blevet ramt af den dødelige virus. Nu fortæller hun, hvor meget hun egentligt frygtede for sit eget liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 41-årige ”So What”-sangerinde kunne i starten af april måned sidste år meddele sine mere end otte millioner følgere på Instagram, at hun og hendes treårige søn, Jameson var blevet ramt af coronavirussen.

Dengang beskrev hun, hvordan hun ikke selv havde mærket så meget til symptomerne, men at hendes søn var ”virkelig, virkelig syg”.

Nu fortæller hun dog i et nyt interview med Mark Wright i en udsendelse af ”Heart Radio”, at hun faktisk frygtede for sit eget liv.

- Det var virkelig, virkelig slemt og jeg endte med at omskrive mit testamente, indrømmer hun.

Faktisk var hun så syg, at hun ikke var i tvivl om, at ”det var ovre for os”, og henviser derfor til, at hun ikke kun frygtede for sit eget liv, men også hendes i dag fireårige søn.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Pink og hendes i dag fireårige søn, Jameson havde det svært i flere uger, efter at de testede positiv for coronavirus. Foto: MEGA

- Jeg ringede til min bedste ven og sagde; ”Jeg har brug for, at du fortæller Willow, hvor meget jeg elsker hende”, mindes hun og fortæller, hvor skræmmende det var at stå i.

- Det var skræmmende

Sangerinden nåede under sit sygdomsforløb at tænke tonsvis af tanker, både om hendes evner som en forælder, men også om, hvordan hun kunne sætte sit sidste præg på børnene.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men trods både hun og sønnen i dag er raske og friske, så har sygdommen alligevel sat sit mærke.

I forbindelse med den kommende Mors dag har sangerinden derfor sat flere ord på, hvad det var, hun gik igennem i april 2020.

- At kæmpe med Covid-19 sammen med min kun treårige søn, det var den mest psykiske og følelsesmæssige udfordring, jeg nogensinde har været igennem som mor. Flere uger efter at vi fik vores testresultater var min søn stadig syg og havde feber. Det var en skræmmende tid, hvor man ikke anede, hvad der ville ske, skriver Pink i et indlæg for NBC News.

Videre i indlægget udtrykker sangerinden sin dybeste taknemmelighed for, at hun havde muligheden og ressourcerne til at få den hjælp, der var brug for, og at det ikke er alle, der har den mulighed.

Sponsoreret indhold