Kendte4. april 2020

Pink testet positiv for coronavirus

Hitsangeren fortæller sine fans, at sygdommen skal tages seriøst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10470565at.jpg
 Foto: MEGA

I et opslag på Instagram afslører den 40-årige hitsanger, at hun er blevet bekræftet smittet med coronavirus.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sangeren, der er mor til to, indleder opslaget med at fortælle, at både hun og hendes tre-årige søn Jameson for to uger siden udviste symptomer på COVID-19.

- Heldigvis havde vores praktiserende læge adgang til tests, og jeg testede positiv, fortæller hun, men afslører dog ikke, om hendes søn testede positiv.

- Min familie var allerede i hjemmekarantæne, så det fortsatte vi med de seneste to uger efter instruktion fra vores læge. For et par dage siden blev vi testet igen, og de er heldigvis negative, tilføjer hun.

I sit lange, personlige indlæg harcelerer hun også mod, at der er begrænset adgang til tests.

- Det er er en absolut travesti og regeringens fejl ikke at gøre tests mere tilgængelige. Denne sygdom er seriøs og ægte. Folk skal vide, at sygdommen påvirker de unge og gamle, de sunde og syge, de rige og fattige, og vi må gøre tests gratis og mere lettilgængelige for at beskytte vores børn, vores familier, vores venner og vores samfund, lyder opfordringen fra hitmageren.

Til sidst afslører sangeren, at hun donerer to beløb, som skal hjælpe i kampen mod den frygtede virus:

- For at hjælpe sundhedspersonalet, som kæmper på frontlinjerne hverdag, donerer jeg 3,4 mio. kr. til Temple University Hospital Emergency Fund i Philadelphia for at ære min mor, Judy Moore, som arbejdede der i 18 år i hjerteafdelingen, fortæller hun og tilføjer, at donerer yderligere 3,4 mio. kr. til City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund.

I Californien er der over 12.000 bekræftede smittetilfælde. Mindst 268 er døde med coronavirus.

Sponsoreret indhold