Kendte6. november 2019

Pilou afviste Scarlett

Det blev ikke til en tur i frøken Johanssons privatfly. Den danske skuespiller Pilou Askbæk sagde nej tak.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou_3.jpg
 Foto: MEGA

Det hele skulle blive så stort, da danske Pilou Asbæk, 37, spillede sammen med den halvdanske superstjerne Scarlett Johansson, 34, i "Ghost in the Shell" i 2017.

- I 2017 lød jungletrommerne i branchen, at ”Ghost in the Shell” kunne gå hen og blive en stor kommerciel succes, og da jeg så den, var jeg enig. Det var en flot film, og med option på to efterfølgere skrevet ind i min kontrakt, er det potentielt den lodseddel, de fleste af os drømmer om at kunne indløse.

- Samtidig var jeg med i ”Game of Thrones”, så alt i alt kunne man godt sige, at det kørte meget godt, fortæller Pilou Asbæk i bogen ”Alting sker på en gang”.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/pilou_asbaek_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

37-årige Pilou Asbæk fik sit store gennembrud i DR's dramaserie "Borgen" . Foto: Thomas Laursen

Filmholdet skulle verden rundt for at promovere ”Ghost in the Shell”.

- Så fik jeg en mail fra Paramount om, at de ville have mig med på verdensturneen for at promovere filmen. Juliette Binoche, Scarlett Johansson og mig. Til Tokyo, Seoul, Paris, New York, Miami og København.

Og der kom et tilbud fra Scarlett Johansson, som Pilou Asbæk måtte overveje godt.

- Scarlett skrev en sms til mig og spurgte, om jeg ville flyve med i hendes privatfly, som Paramount (filmselskabet, red.) stillede til rådighed. Og jeg havde det sådan: Nu sker det for mig. Scarlett har spurgt, om jeg vil flyve med i hendes private jet!

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scarlett_johansson.jpg
 (Foto: MEGA)

34-årige Scarlett Johansson er mor til datteren Rose fra 2014, som hun har med franskmanden Romain Dauriac. Parret blev skilt i 2016.

- Jeg spurgte så, om det var o.k., hvis jeg tog min danske manager med, men hun svarede, at der kun var plads til de nærmeste.

- Så jeg valgte at takke nej til hendes tilbud, men til gengæld skulle vi flyve første klasse hele vejen og bo på de bedste hoteller, og Paramount ville betale for alt, fortæller Pilou Asbæk i bogen, "Alting sker på en gang".

Sponsoreret indhold