Pias lykke: Har mødt en ny – takket være "Landmand søger kærlighed"

(Foto: Blu/TV 2)

Nervøsiteten boblede frem tirsdag aften, da den fåmælte landmand Niels skulle tage sin svære beslutning: Skulle han tage på romantisk weekend med Pia eller Lisbeth?

Selv om han havde nydt at tilbringe tid med dem begge, faldt valget til sidst på Lisbeth. Og Pia måtte derfor pakke sin kuffert og forlade gården på Djursland.

Til SE og HØR fortæller Pia nu, at hun måske havde en lille mavefornemmelse, der sagde hende, at Niels ikke ville vælge hende:

Artiklen fortsætter under billedet...

I programmet skulle Niels vælge mellem Pia og Lisbeth. Valget faldt på Lisbeth. Foto: TV 2/Blu

 - Jeg havde en mavefornemmelse, der sagde, at han nok ikke valgte mig, så jeg var på en måde forberedt. Men det er jo aldrig særlig sjovt at blive fravalgt. Men jeg blev hurtig glad igen, for det stak ikke særlig dybt, fortæller Pia til SE og HØR og tilføjer:

- Vi vidste godt, at vi var langt fra hinanden både i holdninger og interesser. Det fandt vi ud af i løbet af ugen. Hvad man ikke ser på tv er, at vi jo tilbringer rigtig megen tid med hinanden, og her snakkede vi jo rigtig meget sammen. Og det er lidt i den proces, at man lærer hinanden rigtig at kende og finder ud af, hvor man står, siger Pia.

- Han er ikke kold

I programmet kunne seeren måske få det indtryk, at Niels er en smule kold – særlig i scenen, hvor han ikke havde lyst til at holde Pia i hånden under deres gåtur i Ebeltoft.

Men det er helt forkert, at Niels er kold, fastlår Pia.

Det var hvert fald ikke sådan, hun opfattede ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Niels skal på romantisk weekend med Lisbeth og har allerede afsløret, at deres tur går til København. Foto: TV 2/Blu

- Jeg synes, Niels er skildret lidt for koldt, men det er jo min mening, for jeg har oplevet ham på en lidt anden måde. Han er en meget blød mand, og han var god til at tale. Vi havde nogle dybe samtaler i ugens løb, både os to og os alle tre sammen, fortæller Pia, der gerne vil understrege, at hun ikke blev ked af, at Niels ikke ønskede at holde hende i hånden:

- Jeg blev ikke slået ud af det, selv om det var oprigtigt, at jeg gjorde et forsøg på at holde i hånd.

- Jeg har den holdning, at man sagtens kan holde i hånd uden at være kærester – hvor man bare lige holder i hånd for at mærke hinanden. Men sådan er man jo forskellig, og det respekterer jeg også, fortæller Pia.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pia er blevet kontaktet af flere mænd, siden hun medvirkede i programmet. De skriver både til hende via Messenger og via Blu, som er produktionsselskabet bag "Landmand"-programmet. Foto: TV 2/Blu

mødt en ny via tv

Selv om hun ikke fandt kærligheden hos landmanden Niels, har tv-programmet måske alligevel bragt noget godt med sig.

Pia fortæller nemlig, at hun har modtaget en del beskeder fra mænd, der synes, hun virker sød. Siden sidste tirsdag har hun skrevet med - og også mødtes med - en fyr, som netop skrev til hende på Messenger efter at have set hende i ”Landmand søger kærlighed”:

- Jeg har skrevet med en, som jeg har rigtig mange fælles interesser med, og ham har jeg også mødtes med allerede. Det er en person, jeg har lyst til at se igen, for der er fælles interesser, som virkelig er værd at undersøge nærmere. Så måske er lykken alligevel gjort, siger en glad Pia til slut.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close