Kendte17. november 2022

Phillip Faber afslører: Det skal han nu

Den folkekære komponist og dirigent kommer ikke til at ligge på den lade side, til trods for at han har kvittet sit job gennem 10 år
Selv om han fra næste år ikke længere skal være dirigent for DR Pigekoret, så kommer Phillip Faber ikke til at slippe DR helt. nbsp;
Selv om han fra næste år ikke længere skal være dirigent for DR Pigekoret, så kommer Phillip Faber ikke til at slippe DR helt.
 Foto: Martin Høien

I sidste uge afslørede Phillip Faber livsomvæltende nyt, da DR annoncerede, at han efter ti år stopper som chefdirigent for DR Pigekoret.

Men selv om han fra sommeren 2023 er uden fast job, så er det bestemt ikke lig med, at kalenderen er tom, afslører Faber på sin Instagram.

– Det er blevet tid for mig til at søge nye musikalske veje, skriver han blandt andet i et længere Instagram-opslag.

– Jeg skal dirigere koncerter i de kommende sæsoner med alle landets landsdelsorkestre, jeg skal komponere et par bestillingsværker, som jeg ser frem til at fortælle mere om – og så fortsætter jeg med at være tilknyttet DR, både som gæstedirigent for DR Vokalensemblet, bl.a. ved deres traditionsrige julekoncerter i 2023, og som vært – til december i år er jeg vært på to juleprogrammer på DR1, og Den klassiske Musikquiz vender tilbage med en ny sæson næste år, fortæller han om sine mange planer for fremtiden.

Phillip Faber, 38, blev et særligt kendt ansigt under coronapandemien, da han hver morgen inviterede danskerne hen til tangenterne for at synge en morgensang.

Sponsoreret indhold