Philine deler sødt øjeblik: Møsser med Jacob Bruun Larsen

Længe skjulte Philine Roepstorff forholdet til Jacob Bruun Larsen fra offentligheden. Men den tid hører fortiden til.

Scoop-modellen har lørdag delt et billede af hende og fodboldspilleren, hvor der ikke hersker nogen tvivl om, at de bestemt af glade for hinanden.

På billedet, 29-årige Philine Roepstorff har delt på sin Instagram-profil, giver de hinanden et kærligt kys midt på munden.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Et billede siger mere end tusind ord, og der var tydeligvis ikke meget mere at tilføje - ikke andet end at hun i billedteksten har lavet et hjerte.

Første gang, den 29-årige model viste sit fodboldhug frem på sine sociale medier, var i slutningen af august.

- Jeg tror, der er noget om snakken med, at de bedste ting i livet sker, når du mindst venter det, skrev hun dengang skrev som en hyldest til 23-årige Jacob Bruun Larsen på sin fødselsdag.

SE og HØR kunne afsløre i slutningen af juli, at de to turtelduer var begyndt at se hinanden. Det var knap fire måneder efter, at hun havde pakket sine ting og flyttet fra eksen Nicklas Bendtners hus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Philine Roepstorff er tilsyneladende meget glad for sin fodboldspiller. (Arkivfoto: Jesper Sunesen)

Efterfølgende havde Philine Roepstorff travlt med at lægge en dæmper på rygterne. Hun tog afstand og meldte ud til sine følgere, at de altså ikke så hinanden.

Philine forsøgte også at holde ham skjult på dine sociale medier ved ikke at vise hans ansigt.

Der var dog tydeligvis ikke tale om fake news.

Philine har delt flere billeder af Jacob Bruun Larsen. Det er dog første gang, hun deler et billede, det tydeligt ses, at de kisse-misser. (Foto: Mikael Rieck)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close