Reality26. august 2021

Philine snød sine følgere: Løj om kæresten

– Han er slet ikke min type, postulerede modellen efter SE og HØRs afsløring af forholdet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Philine Roepstorffs 430.000 følgere på Instagram skal fremover holde tungen lige i munden, når de skal afgøre, om hun skriver sandheden på det sociale medie.

For efter at SE og HØR som det første medie kunne afsløre, at den 28-årige model dannede par med fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen, 22, har modellen haft travlt med at tage afstand fra det faktum, at de skulle være sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20210810_mr_modeuge_022.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der er ikke noget at sige til, at Jacob faldt for Philine Roepstorff. (Foto: Mikael Rieck)

I stedet understregede hun over for sine mange følgere, at det var SE og HØR, der var fuld af løgn. Og i et opslag i sin story skrev hun sågar, at Jacob slet ikke var hendes type.

Helt rigtigt

Forleden brast den løgn, hun har gentaget over for sine fans, da hun i en video på halvandet minut selv bekræftede, at de skam var kærester.

Dermed var SE og HØRs afsløring ikke fake news, som modellen ellers hårdnakket påstod.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/philine_2_0.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Først fortalte Philine, at SE og HØRs afsløring var løgn. Men forleden indrømmede hun, at hun er kæreste med fodboldspilleren. (Foto: Jesper Sunesen)

Forud var gået flere bizarre scener, da Philine ankom til et modeshow under modeugen.

– Vil du høre noget om mit kærlighedsliv? Jeg elsker kærlighed, og jeg dater rigtig mange. I kan bare skrive, jeg er en lille luder, råbte hun til B.T., inden hun tog flugten.

Ingen kommentar

Philine har ellers selv inviteret offentligheden indenfor i sit liv, da hun sammen med Bendtner havde sit eget realityshow.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/philine_1_0.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

I en video bekræftede Philine, at hun og Jacob Bruun Larsen, der spiller i tyske Hoffenheim, danner par. (Foto: Ritzau Scanpix)

SE og HØR ville gerne have spurgt Philine, hvorfor hun fortiede sandheden over for sine følgere, men pr-rådgiveren Helle von Wildenrath Løvgreen er ikke længere rådgiver for Philine. Om det skyldes, at pr-rådgiveren ikke kunne stå inde for Philines opførsel, vides ikke, men Philine er ikke selv til at komme i kontakt med.

Måske fordi hun nu åbent har travlt med at ligge i ske med sin nye fodboldspiller.

Sponsoreret indhold