Peter Mygind jubler: Ny sæson af "Sommerdahl"

Peter Mygind, 57, kan se frem til at skulle i gang med endnu en omgang ”Sommerdahl”, der netop er rullet over skærmen på TV2 Charlie for sidste gang i denne sæson.

For skuespilleren bekræfter overfor SE og HØR, at han igen skal have lege detektiv på tv, når de går i gang med en ny sæson.

- Det er fantastisk. Det er ikke sket så mange gang i mit liv, at jeg har prøvet at lave en tredje sæson af en tv-serie, hvilket jo er et tegn på, at serien går godt, og at seerne kan lide den. Jeg glæder mig til at skulle optage igen. Vi er blevet en hel familie, der passer på hinanden. Jeg er dybt taknemlig over, at vi skal i gang, og jeg glæder mig helt vildt til tredje sæson, siger Peter Mygind til SE og HØR.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Mike Kollöfel (TV 2)

Mere end 700.000 danskere har fulgt med i serien, der desuden er blevet solgt til Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Schweiz, Luxemburg og Belgien. Og nu løfter Mygind lidt af sløret for, hvad der vil ske i den nye sæson.

- Anden sæson slutter dramatisk: Dan mister sin mor, og han bliver så vred og såret på ikke mindst sin bedste ven Flemming og sin kone Marianne, da han finder ud af, at Flemming har været forelsket i hans kone i alle årene. Hvordan tackler Dan mon det? Vil han slå hånden ad dem, eller kan han tage fat om sine indre dæmoner og får sig slev til at tilgive dem? Det får vi at se i den nye sæson, fortæller skuespilleren. Han glæder sig til endnu engang at give sig i rollen som Dan Sommerdahl, der opklarer forbrydelser i Nordsjælland.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Henrik Petit (TV 2))

- Jeg forbereder mig virkelig grundigt både ved at læse manuskripter men også ved dykke ned i Dan og hans udvikling.

- Jeg starter mange uger før med at læse manuskripterne igen og igen. En uge inde optagelser går jeg ind og læser de scener, i den rækkefølge, som de skal optages i, så jeg kan huske mine replikker både de korte og de lange. Der er nogle lange svære replikker, der bliver meget tekniske, når vi f.eks. taler om mordsagerne og de tekniske aspekter i efterforskningen. Og så skal jeg selvfølgelig have styr på Dans indre rejse og de personlige relationer, lyder det fra Mygind.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close