Kendte 18. april 2021

Nordmand er glødende fan: Myginds vilde tilbud

Peter Myginds rolle i "Sommerdahl" tiltrækker international interesse
Foto: Henrik Petit (TV 2)

Det er ikke kun på vores hjemlige breddegrader, at Peter Mygind er et stort hit. Hans popularitet som Dan Sommerdahl er nået til Norge, hvor han har specielt én glødende fan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Så sent som i forgårs skrev en nordmand, at han var så glad for mit skuespil, at han vil stille sin hytte på fjeldet i Norge til rådighed, når som helst, fordi han ville give lidt tilbage af det, jeg havde givet ham på tv, fortæller Peter Mygind til SE og HØR.

I danmark følger mere end 700.000 serien, men også udlandet har taget universet til sig, således at "Sommerdahl" nu er solgt til Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Schweiz, Luxembourg og Belgien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mike Kollöfel (TV 2)

Og mange af de udenlandske seere rækker ud efter Mygind.

- Jeg er overvældet, over hvad folk skriver til mig på Facebook og Instagram. Det er både danskere, tyskere, nordmænd, svenskere og hollændere, der i den grad har taget serien til sig, fortæller han.

Og de inkarnerede fans kommer også med råd til hans karakter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mike Kollöffel (TV 2)

- Folk har virkelig taget serien og karaktererne til sig. Det er meget, meget rørende. De skriver f.eks. "Dan må ikke gå fra Marianne", eller "Hvad har Dan nu gang i!". Det er jo sødt, fortæller Mygind.

Søndag aften kan han opleves for sidste gang, når sidste episode i 2. sæson vises. TV2 Charlie har endnu ikke meldt ud, om der kommer en 3. sæson.

Sponsoreret indhold