Kendte12. maj 2022

Peter Andre trukket ind i retssag: Må forsvare sin 'lille diller'

Popsangeren er mod sin vilje blevet involveret i famøs retssag mellem fodboldkonerne, Rebekah Vardy og Coleen Rooney
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter.jpg
 Foto: All Over Press

Der er drama for alle pengene i High Court i England i disse dage.

Her er fodboldfruerne Coleen Rooney og Rebekah Vardy i fuld gang med en opsigtsvækkende retssag, hvor beskyldningerne flyver til højre og venstre.

Og tirsdag blev popstjernen Peter Andre så mod sin vilje inddraget i sagen. Det skriver Mirror.

Det skyldes, at Rebekah Vardy tilbage i 2004 gav et opsigtsvækkende interview til News Of The World, hvori hun afslørede at have været i seng med sangeren.

Det var dog bestemt ikke pæne gloser, fodboldfruen benyttede sig af i interviewet, hvor hun blandt andet fik nævnt, at Peter Andre "kun holdt i fem minutter", og at han desuden havde "det mindste udstyr i bukserne".

Faktisk gik Rebekah Vardy så langt, at hun udtalte, at hun aldrig havde set en mindre penis end Peter Andres, og hun gav den tilmed øgenavnet en "mini chipolata".

Peter Andre har aldrig kommenteret Rebekah Vardys beskrivelse af hans penis, men det gør han nu, fordi det er kommet op i retssagen mellem de to fodboldfruer.

- Ved I, hvor svært det er at blive ved med at tie stille i sådan en situation?, indleder han en story på Instagram om retssagen.

En retssag, der startede i 2019, og som handler om, at Coleen Rooney har beskyldt Rebekah Vardy for at lække historier om hende og andre kendisser til pressen.

Noget, som Rebekah Vardy har nægtet gentagne gange, men som Coleen Rooneys advokater mener at kunne modbevise.

De mener for eksempel, at News Of The World-artiklen om Peter Andre er et godt eksempel på, at Rebekah Vardy ikke har nogen hæmninger, når det kommer til at dele private informationer i pressen.

Og nu har sangeren altså set sig nødsaget til at kommentere og forsvare sin penis.

- Jeg ser det på den måde, at de fleste mennesker godt kan se, at der var tale om en lille fjer, der blev til fem høns, så jeg tror, jeg er okay, skriver han og fortsætter:

- I det mindste har hun nu indrømmet, at det ikke var sandt, og at hun var tvunget til at sige det.

Peter Andre hentyder med det sidste til Rebekah Vardys forklaring i vidnestolen tirsdag.

Her indrømmede hun, at det var forkert at sige de ting om sangeren, men påstod samtidig, at det var hendes eksmand, Steve Clarke, der havde tvunget hende til det.

Ifølge Rebekah Vardy var hun bange for eksmanden, så da han bad hende om at udlevere Peter Andre, gjorde hun det.

Sponsoreret indhold