Kendte7. februar 2022

Pete Davidson mødt af massive buh-råb, da han besøgte Syracuse

Komikeren fik i et interview sagt om byen, at den var ”trash”. Det hørte han i dén grad for, da han tog til basketballkamp lørdag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 28-årige ”SNL”-stjerne og man of the hour, Pete Davidson, som er inkarneret Staten Island-patriot, er bestemt ikke nogen populær herre i byen Syracuse.

Det stod for alvor klart, da han lørdag svingede forbi NCAA-kampen, hvor hjemmeholdet Orange vandt 92-69 over Louisville Cardinals.

I flere videoer, der nu florerer på Twitter, bliver den unge Kardashian-flamme mødt af et buhende sportspublikum, hvilket fik ham til selv i en kort video at bønfalde byens borgere om fred.

Over for PageSix fortæller en kilde til stede ved kampen, at:

- Pete Davidson virkede forbredt på, hvad der nok ville komme, og at han tog det med et smil.

”Saturday Night Live”-stjernen havde sågar iført sig en Syracuse-hat ved lejligheden, men det lykkedes ham alligevel ikke at deltage på lægterne helt ubemærket.

Davidson så kampen sammen med forretningsmanden Adam Weitsman fra deres særlige VIP-balkon i Carrier Dome. De forlod dog stedet efter halvlegen, for at spise middag sammen et andet sted i byen.

Affaldsby

Kim Kardashian – som Pete Davidson gennem flere måneder har datet under stor offentlig bevågenhed – var ikke til stede under den sportslige begivenhed.

Årsagen bag den kølige velkomst blandt folk fra byen i staten New York skal findes i en udtalelse, som Davidson gav Howard Stern i et interview tilbage i 2018, da han skulle promovere sin film ”Big Time Adolescence”.

- Dude, jeg skød denne her film ude i Syracuse, og du ved, det er ”trash”. Værre end Staten Island. Det fineste hotel i Syracuse er fucking Ramada (navnet på en knap så fin, men dog budgetvenlig, hotelkæde red.)

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega824589_004.jpg
 Foto: MEGA

Pete Davidson er i fuld gang med at filme scener til sin kommende film "Home" i New York City (Foto: MEGA)

Kritikken af området fik et nøk mere, da han i 2019 i magasinet Variety fortalte, at hans tid i Syracuse havde været frygtelig. Dengang var de lokale myndigheder i hælene på ham, fordi han var i besiddelse af cannabis.

- Hele byen Syracuse stinker, begyndte han.

- Lad os være ærlige, de vidste jo bare, jeg var der, og var efter mig under hele opholdet, fortsatte den populære komiker.

Nu har piben dog i dén grad fået en anden lyd, og Pete Davidson indrømmer overfor et lokalt medie, at hans bemærkninger om byen ikke har været helt ordentlige.

I en video på de sociale medier, der er lagt ud af den lokale basketball-kommentator Mike Curtis, siger han forsonende rettet mod folk i byen:

- Tusind tak for at have taget imod mine venner og mig. Vi har haft det så sjovt, så jeg tænker… Fred?

Sponsoreret indhold