Kendte3. maj 2021

Pete Davidson afslører: Derfor faldt han for ”Bridgerton”-stjerne Phoebe Dynevor

Efter mange måneders rygter er det nu endelig mere eller mindre blevet bekræftet, at parret har fundet kærligheden til hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pete_davidson_front.jpg
 Foto: MEGA

Det startede som rygter. Men i marts måned blev den 26-årige ”Bridgerton”-skuespillerinde Phoebe Dynevor spottet sammen med den 27-årige Pete Davidson af en 14-årig fan, da parret gik hånd i hånd i byen Stoke i England.

Efterfølgende blev begge spottet bære den samme halskæde under hver deres interview, og for få dage siden kunne parret endnu en gang holde om hinanden under en gåtur i den lokale park i England.

Nu kan kilder tæt på Davidson desuden fortælle, hvad det præcis var, der gjorde, at Dynevor blev hans ”kendis crush”, som han tidligere har indrømmet, at han danner par med.

Sexscenerne afgjorde det

- Hun var fuldstændig hans type, ung og har en ganske uskyldig og blid skønhed. Vi jokede alle med ham omkring sexscenerne, og dem fandt han selvfølgelig frække, lyder det fra insideren til The Sun.

- Han bingewatchede serien og følte nok lidt, at det var hans skæbne at møde hende, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pete_og_phoebe.jpg
 Foto: MEGA

Parret har datet i flere måneder, men først for nylig blev deres forhold bekræftet. Foto: MEGA

Den 26-årige Phoebe Dynevor spiller den unge Daphne i den succesfulde Netflix-serie ”Bridgerton”, hvor hun ender ud i et lettere uskyldigt, men også ret hedt, forhold til hertugen af Hastings, der bliver spillet af Regé-Jean Page.

Og det var altså de afklædte scener mellem Daphne og hertugen, der gjorde udfaldet for komikeren.

Parret har dog endnu ikke mulighed for at tilbringe al deres tid sammen, da Dynevor er lokaliseret i England, mens Davidson er i Amerika. Netop afstanden mellem de to var årsagen til de matchende halskæder.

- Han ville gerne vise hende, hvor meget hun betyder for ham, ikke mindst vise hvor seriøs han er omkring deres forhold, kunne en kilde tæt på parret tidligere på måneden afsløre.

Hvordan de to mødte hinanden, og om det var Davidson, der tog kontakt til den et år yngre skuespillerinde fortæller insideren dog ikke noget om.

Sponsoreret indhold