Pernille Blume helt rørt: - Det er en adskillelsesproces

Godt nok fik Pernille Blume og Morten Kjeldgaard ikke guldmedaljen med hjem fra "Vild med dans", men de fik til gengæld noget helt uvurderligt.

Nemlig et fantastisk venskab. Det er derfor også følelsesladet, da de skal sætte ord på, hvordan det bliver, nu hvor de ikke længere skal danse sammen hver eneste dag.

- Jeg kommer til at savne Pernille sindssygt meget. Det er der slet ingen tvivl om, slår den 36-årige professionelle danser fast over for SE og HØR, der møder danseparret efter finalen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I tre måneder har Pernille Blume og Morten Kjeldgaard set hinanden dagligt. (Foto: Hanne Juul)

Den kommentar får følelserne helt uden på tøjet hos den 27-årige elitesvømmer, der lige må tørre en tåre væk.

- Det har været så fantastisk at være sammen med Morten hver dag. Du har sådan en skøn energi, og det har gjort mig i så godt humør. Jeg føler, jeg i tre måneder bare har været i godt humør, siger hun med bævende stemme.

- Man er så meget sammen, og det er lidt en adskillelsesproces, man skal i gang med. Jeg håber virkelig, vi kan bevare vores venskab, vi har skabt, og at det ikke forsvinder med "Vild med dans", lyder det videre fra Pernille Blume.

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard fik tredjepladsen i denne sæson af "Vild med dans".

Se interviewet med Pernille Blume og Morten Kjeldgaard øverst i artiklen, hvor de også fortæller, hvad de skal, nu hvor de har danset deres sidste dans sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close