Pernille Blume om uheldigt løft: - Jeg gik i panik

Det er ikke kun Pernille Blumes "Vild med dans"-partner, som der har kastet rundt med hende.

Hendes forlovede, den franske svømmestjerne Florent Manaudou, fik for cirka et år siden selv den idé at prøve at løfte hende hjemme i privaten. Problemet var, at det ikke gik spor godt.

- Han synes, det var en god idé, og at det var sjovt. Jeg er bare et stort legebarn, så jeg hoppede bare med på den. Men det var måske ikke helt gennemtænkt, lyder det fra den danske 27-årige svømmedarling.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pernille Blume sammen med sin forlovede, Florent Manaudou. (Foto: Hanne Juul)

Hun fortæller om løftet, der gik helt galt, da SE og HØR møder hende efter afgørelsen i "Vild med dans"-finalen, hvor det altså var Jimilian og Asta Björk, der dansede sig til sejren.

Dansepartneren Morten Kjeldgaard kendte ikke til skaden, og han havde inkorporeret et lignende løft i fredagens freestyle.

Men løftet, der dengang resulterede i et brækket håndled til Pernille Blume, sidder stadig fast i hendes bevidsthed. Hun var så nervøs for dansetrinnet, at hun kom til at kradse sin dansepartner i ansigtet, da de øvede løftet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pernille Blume løftes af Morten Kjeldgaard i en freestyle. (Foto: Hanne Juul)

Det var helt klar kombinationen af den 31-årige franskmands fysisk og Pernille Blumes fobi, der gjorde, at løftet ikke gik helt efter planen.

- Han er meget, meget høj, og jeg har højdeskræk. Så pludselig synes jeg, jeg var meget højt oppe i luften og begynde at få balancen den forkerte vej.

- Så gik jeg i panik og så lå jeg pludselig nærmest oven på mig selv oven på hans skulder.

Fredag var anden gang, at Florent Manaudou var rejst til Danmark for at se sin udkårne give den gas på dansegulvet med Morten Kjeldgaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var ikke Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der løb med sejren. (Foto: Hanne Juul)

Se Pernille Blume tale om det uheldige løft, og hvad det betyder for hende at have Florent Manaudou med i "Vild med dans"-studiet, i videoen øverst i artiklen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close