Pengene vælter ind: Knald på hos Jens Veggerby

Jens Veggerbys cykeltræningslejre til Mallorca og Piemonte er så populære, at de er blevet den tidligere 6-dagesrytters levevej.

Jens Veggerbys cykeltræningslejre til Mallorca og Piemonte er så populære, at de er blevet den tidligere 6-dagesrytters levevej.

(Foto: Claus Poulsen)

Jens Veggerby ser ud til at have hentet de omgange, han tabte, mens han plejede omgang med storsvindleren Stein Bagger.

Tal så sorte som asfalt i den tidligere 6-dagesstjernes firma Veggerby Sport og Kultur A/S tyder på, at fremtiden igen ser lys ud.

56-årige Jens Veggerbys firma havde i det seneste regnskabsår en indtjening på over to millioner kr. – mere end en fordobling i forhold til regnskabsåret 2016-2017.

Veggerby Sport og Kultur tjener blandt andet penge på at arrangere motionscykelløb og cykeltræningslejre samt salg af cykeltøj.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jens og Natascha Veggerby er begge med i firmaet, som sidste år havde en indtjening på over to mio. kr. (Foto: Thomas Laursen)

Jens Veggerby og hustruen Natascha hævede samlet løn og udbytte på omkring 1,4 millioner kr.

Selv om parret trak mange penge ud af selskabet, voksede formuen i selskabet i det forløbne år fra 509.000 til 980.000 kr.

Veggerby og frue købte sidste år en villa i nordsjællandske Skodsborg – tæt på naturen og de landeveje, som fortsat lokker den garvede cykelhelt op på raceren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close