Kendte1. august 2022

Pas på! Kendall Jenner kaster økser sammen med Devin Booker

Om parret for alvor har genfundet kærligheden eller ej, så ynder de i sandhed at bruge en del tid sammen, og denne gang med en mere vanskelig aktivitet
kendall jenner og devin booker
Kendall Jenner og Devin Booker nyder fortsat tiden sammen.
 Foto: MEGA

Det er kun lidt mere end en måned siden, rygterne begyndte at florere om, hvorvidt modellen Kendall Jenner, 26, og NBA-kæresten, Devin Booker, 25, skulle være gået hver til sit.

Siden har især Jenner dog ad flere omgange gjort sit for at modbevise dem.

Allerede få dage efter blev de to set nyde en flirtende stund på Soho House i Malibu, mens hun i sidste måned kunne dele billeder af de to sammen inden et bryllup.

En kilde bekræftede efterfølgende, at de to i sandhed havde fundet sammen igen, og det lader til – kærlighed eller ej – at parret nyder hinandens selskab.

Søndag var de to afsted for at udføre en lidt mere vanskelig, og ikke mindst farlig, aktivitet, hvis den ikke udføres korrekt.

På sin Instagram-story kunne hun nemlig vise, hvordan i hvert fald Booker havde fået fingrene i en økse, som han skulle kaste i forsøget om at få den til at ramme det udvalgte mål.

Noget, som han – uden problemer – lykkes med, ses det i videoen, som Jenner kunne dele i sin story.

Artiklen fortsætter under billedet

Devin Booker
Selv om videoen er taget langt fra, så er det altså ganske rigtigt en økse, som NBA-spilleren står klar til at kaste.
 Foto: Instagram

Efterfølgende stod den på ziplining gennem den smukke skovtop, hvor Jenner her kunne tage det første skridt ud over rampen.

Artiklen fortsætter under billedet

kendall jenner
Jenner tog det første skridt, da parret skulle sendes afsted på linen.
 Foto: Instagram

Årsagen til parrets brud i forrige måned var, at de to havde brug for “tid til dem selv”.

– De har begge brug for at fokusere lidt på dem selv og finde ud af, om det er meningen, de to skal have en fremtid sammen, lød det blandt andet fra kilden tæt på parret.

Tiden hver for sig fik dem dog angiveligt hurtigt til at indse, at de fortsat skal være sammen, og meget tyder da også på, de to endnu ikke har fået nok af hinanden.

Sponsoreret indhold