Kendte 17. juni 2021

Paris Jackson lider af hallucinationer og PTSD efter opvækst med paparazzi i hælene

Sommetider kan den 23-årige datter af popikonet Michael Jackson opleve vrangforestillinger, ligesom særlige lyde kan få hende til at fare op
Foto: MEGA

I løbet af de seneste år er et spirende oprør mod Hollywoods glubske paparazzifotografer begyndt at kunne mærkes på nogle af de største stjerner, der enkeltvis siger fra overfor de grænseoverskridende metoder, eller mangel på respekt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dog er det Paris Jackson som datter af tidernes største popstjerne Michael Jackson, der må siges at have været genstand for en massiv opmærksomhed i toppen af skalaen.

Allerede som helt ung stiftede hun bekendtskab med en hær af reportere, som kan få selv Britney Spears tankstationsbesøg i midten af 00’erne til næsten at se almindelige ud.

Foto: MEGA

Også som voksen bliver stjernedatteren - der selv er godt i gang med at stable en musikkarriere på benene - jævnligt fotograferet på gaden. Som her, hvor hun forlader en tatovør (Foto: MEGA)

Lukkelyden trigger

Nu fortæller hun til en anden kendisdatter – Willow Smith – i programmet ”Red Table Talk”, at mødet med fotograferne som ung har sat sine spor hos hende.

- Jeg oplever hørelseshallucinationer, når jeg hører lyden af et kamera, der klikker. Jeg døjer med voldsom paranoia, og har gennemgået terapi for adskillige ting. Men blandt andet den slags, siger hun, før hun fortsætter:

- Jeg farer op i ren panik, hvis jeg hører så meget som en skraldepose, der rasler lidt.

På trods af gentagne forsøg på at skærme børnene Paris, Prince Michael Jackson II (Blanket) og Prince Michael Jackson, har blitzlyset påvirket særligt den 23-årige sangerinde og model meget.

- Jeg tror, det kan kaldes standard PTSD, fortæller hun, og refererer således til psykiske diagnose posttraumatisk stressforstyrelse.

Viste dem verden

Tidligere har Paris Jackson fortalt om opvæksten tæt på ”Kongen af Pop”. Og hun kan blandt andet fortælle om en far, som gik op i at forme sine børn, så de blev kultiverede mennesker.

- Min far gik enormt meget op i at sikre sig, at vi var påvirkede af kultur, at vi havde gode uddannelser, og han forsøgte at vise os andet og mere end glitteren og glamouren. Noget andet end hotel-hop fra det ene femstjernede sted til det andet, har Jackson-datteren blandt andet fortalt.

- Vi så desuden det hele. Vi så også tredjeverdenslande. Vi så hele spektret.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Popkongens børn fik ofte masker på, når de bevægede sig rundt i offentligheden. Men Jacksons udklædninger var ikke nok til at skærme dem fra fotograferne (Foto: MEGA)

Willow Smith – der naturligvis er datter af Will og Jada Pinkett Smith – mødte Paris Jackson flere år tilbage i forbindelse med sin mors tv-show ”Hawthorne”.

De to blev hurtigt gode venner. Blandt andet på grund af deres særlige oplevelser med en barndom i spotlyset, men også fordi de deler interessen for musik, modelarbejde, seksualitet, kropsopfattelse og mental sundhed.

Jackson og Willow forklarer, at en af metoderne til at bevare en del af deres privatliv, er at bede folk om at underskrive en tavshedsaftale, når de kommer i deres hjem.

Sponsoreret indhold