Kendte 8. juli 2020

Paris Jackson bekræfter: Jeg prøvede at begå selvmord

Paris Jackson fortæller om sine tidligere selvmordsforsøg i et afsnit af dokumentarserie
Foto: MEGA

Flere gange sidste år fik Michael Jacksons datter, Paris Jackson, en del spalteplads, efter hun forsøgte at begå selvmord. Nu fortæller den 22-årige kendisdatter om den svære tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et nyt afsnit af reality- og dokumentarserien "Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn" bekræfter den unge sangerinde og skuespiller, at hun flere gange forsøgte at tage sit eget liv.

Selvskaden og de overvældende tanker ramte hende for første gang efter faderens død.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Paris Jackson til faderens, Michael Jackson, mindehøjtid i 2009. Paris var blot 11 år, da hun mistede sin far. (Foto: MEGA)

- Jeg tog en del på i vægt og at spise blev en afhængighed. Og så kaldte en kusine mig fed, så jeg var sådan: "Okay, jeg kan ikke gøre sådan længere". Og det var sådan, jeg faldt ind i selvskade, fortæller Paris.

Paris fortæller desuden, at det heller ikke hjalp hende at flytte ind hos sin bedstemoder, Katherine.

- Jeg ville skære og brænde mig selv. Jeg troede aldrig, at jeg ville dø af det, fordi jeg altid havde kontrollen over barberbladet og vidste, hvor dybt jeg skar.

Paris forklarer, at dopamin var årsagen til meget af det, hun udsatte sin krop for.

- Dopamin kaldes dope af en årsag, det føles godt, forklarer hun og fortsætter:

- Ting som sex og mad og stoffer og musik og træning - der findes masser af ting, der udløser dopamin. Selvskade var en af dem, tatoveringer var en af dem, og sådan var det, og så er der også, at det var en distrahering fra en følelsmæssig smerte og en overførsel til fysisk smerte og behovet for kontrol, siger hun og slutter med den stærke sætning:

- Ja, jeg prøvede at slå mig selv ihjel mange gange.

Paris Jackson forsøger for tiden at få gang i skuespillerkarrieren og har senest indspillet filmen "Habit", der handler om en kvindelig, lesbisk Jesus. Mere end 300.000 mennesker har i skrivende stund underskrevet en protest, der skal stoppe filmen fra at blive udgivet.

Se afsnittet af "Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn" på Facebook Watch:

Sponsoreret indhold