275.000 personer protesterer mod ny film med Michael Jacksons datter

Foto: MEGA

Personerne bag den kommende film "Habit" med skuespillere Bella Thorne og Paris Jackson i hovedrollerne har tænkt kreativt, når det kommer til karaktergalleriet. 

Den 22-årige Paris Jackson, datter af popikonet Michael Jackson, skal nemlig spille en kvindelig, lesbisk Jesus, mens 22-årige Bella Thorne skal spille en "gadesmart festpige med en Jesus-fetich". 

Det elevatorpitch har i mellemtiden fået flere personer til at protestere mod filmen med den begrundelse, at filmen er "kristenfobi". 

Protesterne har resulteret i en underskriftindsamling på Change.org, der i skrivende stund har fået hele 275.000 signaturer. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Paris Jackson i karakter som en kvindelig Jesus i den kommende film "Habit". (Foto: Voltage Pictures)

Grundlæggeren af indsamlingen, Vivian N., håber, at hun på den måde vil kunne gøre opmærksom på filmen og stoppe den fra at blive opkøbt af et distribueringsselskab og dermed også stoppe den fra at blive vist i biograferne eller på streamingtjenester. 

- Distributører har ikke samlet den op endnu, så lad os sprede budskabet og vække folk omkring det kristenfobiske skrald, der bliver spredt nu til dags, men som på en eller anden måde er accepteret af samfundet.

Indspilningerne til filmen er ifølge IMDb færdiggjort, men indtil videre er der ikke planlagt nogen udgivelses- eller premieredato.

Filmen er instrueret af instruktørdebutanten Janell Shirtcliff og er skrevet af Suki Kaiser, der som skuespiller har medvirket i tv-serierne "Supernatural" og "Arrow".

Artiklen fortsætter under billedet...

Hollywood-festaben Bella Thorne spiller rollen som den Jesus-glade pige i den kommende film. (Foto: MEGA)

Paris Jackson har siden 2017 forsøgt at sikre sig et gennembrud i Hollywood, og rollen som den kvindelige Jesus markerer Jacksons sjette film- og tv-rolle.

For nyligt talte den unge, kommende stjerne ud om sin seksualitet. Det skete i en Facebook Watch-dokumentar, der følger Paris og musikerkæresten Gabriel Glenn, som hun har været kærester med siden marts sidste år.

I det allerførste afsnit af dokumentarserien, der har fået titlen ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn” åbner stjernen nemlig op om sin seksualitet og afslører, at hun troede, hun aldrig ville ende ud med at have en mand som kæreste.

- Jeg troede, jeg ville ende ud med at gifte mig med en kvinde. Jeg har datet flere kvinder, end jeg har datet mænd, fortæller hun i afsnittet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close