Kendte 5. august 2020

Paris Jackson atter single: Går fra kæresten

Efter godt og vel to års forhold, har den 22-årige Jackson-datter nu valgt at gå fra sin sang-kæreste
Foto: MEGA

Den 22-årige Kongen af Pop-datter, Paris Jackson har besluttet at ændre sin nuværende livsstatus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden november 2018 har hun nemlig været kærester med den musikalske Gabriell Glenn, som hun mødte til en koncert med hans band The Soundflower.

Men nu er kærligheden brast, og Paris Jackson har valgt at fortsætte livet alene.

Det erfarer TMZ.

Ifølge kilder tæt på Paris Jackson, så følte sangeren, at det var tid for hende at gå sin egen vej. Alligevel lyder det, at parret ikke er uvenner, men at forholdet bare var ved at være nået til vejs ende.

Foto: MEGA

Paris Jackson sammen med sin nu ekskæreste, Gabriel Glenn i 2019. Foto: MEGA

Kilden fortæller yderligere, at den 22-årige Jackson-datter i stedet nu ønsker at bruge sin tid på musikken, og at hun allerede har brugt alle sine dage siden bruddet på at være i studiet, og at hun er gladere end før.

Selvom de to nu har valgt at sige farvel til hinanden, så er de begge fortsat aktuelle i Facebook-dokumentarserien: ”Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn”, der netop har sendt sit sjette og sidste afsnit.

I slutningen af afsnittet er de to til en form for stjernetegns-læsning, hvor det kommer frem, at de begge har noget, de ønsker at opnå. Om det var det, der satte tankerne i gang hos Paris vides endnu ikke.

- Vi har altid sagt, at selvom vi måske ikke ender med at fungere som et par, så vil vi altid være i bandet sammen, det var noget, vi ønskede altid at holde fast i, lyder det fra Gabriel Glenn i dokumentarserien.

- Gabe har vist mig, at der findes kærlighed, og at det ikke kun findes i film, fortæller hun i afsnittet og uddyber:

- Jeg kan ikke se mit liv uden ham, lyder det grådkvalt fra hende, men siden er der altså kommet andre boller på suppen.

Se hele afsnittet herunder:

Sponsoreret indhold