Kendte22. marts 2023

Parforhold på pause: Megan Fox og Machine Gun Kelly udskyder brylluppet

Der er mildt sagt trouble in Paradise for skuespiller Megan Fox og Machine Gun Kelly, som lige nu har droppet at planlægge bryllup og holder pause
Megan Fox og Machine Gun Kelly er måske fortid.
Det ser sort ud for Megan Fox og Machine Gun Kelly.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Deres forhold er gået fra brandvarmt til iskoldt.

Og nu har Megan Fox og Machine Gun Kelly sat parforholdet på pause og valgt at udskyde bryllupsplanlægningen, mens de forsøger at komme deres kærlighedskvaler til livs.

Det skriver Us Weekly.

Ifølge en kilde tæt på parret har de stadig kontakt, men det førhen så brandvarme forhold er i den grad ramt af temperatursvingninger.

- De er ikke sammen i øjeblikket, men de skriver stadig sammen, lyder det altså fra kilden ifølge det amerikanske medie.

Parret fandt sammen i 2020 under indspilningerne til ”Midnight in the Switchgrass” og har ved flere lejligheder hævdet at være hinandens soulmates.

Rygterne om et brud mellem parret, har dog flere gange floreret, og i februar ramte de et lavpunkt – angiveligt fordi MGK havde været liiidt for tæt på en anden kvinde.

Det fik i første omgang Megan Fox til at slette alle spor af sin (eks?) forlovede på Instagram.

Og hun nøjedes ikke blot med at sætte ild til rygterne om et brud, hun postede sågar en video, hvor hun brændte det, der så ud til at være både en taske og et brev.

Til videoen skrev hun et Beyoncé-citat med en slut skjult hentydning til utroskab.

- You can taste the dishonesty/ It’s all over your breath (Man kan smage løgnene, din ånde stinker langt væk af den, red.)

Citatet stammer fra Beyoncé-nummeret ”Pray you catch me”, som efter sigende handler om Jay Z’s affære.

Siden slettede hun sin Instagram-profil og tog ifølge en kilde tæt på parret sin overdådige forlovelsesring af. Kilden fortalte dengang People, at parret havde haft problemer før, men denne gang virkede det alvorligt.

Hverken skuespilleren eller musikeren har været ude og kommentere deres tumultariske forhold, men det afholdt bestemt ikke offentligheden fra at spekulere i årsagen til deres forliste forhold.

Kellys guitarist Sophie Lloyd blev udpeget som den tredjepart, der var kommet imellem Fox og Kelly. Noget, hendes manager senere har afvist.

Fox og Kelly blev spottet sammen på Valentins Dag, men det var dog ikke over en romantisk middag. De blev således set forlade en bygning, hvor en parterapeut har til huse.

Det er aldrig kommet frem, hvem det tredje hjul er, men én ting er sikkert. Der er slået alvorlige revner i forholdet, og kun tiden vil vise, om brylluppet bliver en realitet.

Sponsoreret indhold