Kendte16. februar 2023

Er kollega skyld i brud mellem Megan Fox og Machine Gun Kelly? Nu svarer hun på beskyldningerne

Det er med at holde tungen lige i munden, hvis man vil forsøge at lure, hvad der i virkeligheden foregår mellem Megan Fox og Machine Gun Kelly
Det er ikke første gang, at Megan Fox og Machine Gun Kelly løber ind i parforholdsudfordringer. Denne gang virker det hele dog mere seriøst, fortæller en kilde.
Det er ikke første gang, at Megan Fox og Machine Gun Kelly løber ind i parforholdsudfordringer. Denne gang virker det hele dog mere seriøst, fortæller en kilde.
 Foto: Rob Grabowski/AP/Ritzau Scanpix / Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

De seneste dage har rygter om et brud mellem den 36-årige “Transformers”-stjerne og hendes måske-forlovede Machine Gun Kelly, 32.

Parret blev spottet sammen på årets helt store kærlighedsdag, valentinsdag, men det er stadig uklart, om de to er gået hver til sit.

Lige nu florerer der nemlig intense rygter om, at forholdet mellem det celebre par er forbi – og Meghan Fox’ nu slettede Instagram-profil og manglende forlovelsesring gør ikke ligefrem internettets nysgerrighed mindre.

Onsdag lød meldingen fra en kilde, at Megan Fox og den garvede musiker dog ikke officielt har aflyst brylluppet. Til gengæld lader det til, at alle, særligt folk på det store internet, gerne vil til bunds i de utroskabsrygter, der lige nu lever det gode liv i pressen.

Spekulationer om, hvorvidt Machine Gun Kelly muligvis er kommet en anelse for tæt på sin guitarist Sophie Lloyd vil nemlig ingen ende tage. Og nu svarer hun endelig selv på rygterne:

– Sophie Lloyd er en professionel, dygtig musiker, der unødigt er blevet trukket ind i medierne baseret på usande beskyldninger fra sociale medier, lyder det angiveligt i en meddelelse fra hendes management til amerikanske Page Six.

Sophie Lloyds management afviser, at der skulle være hold i rygterne om utroskab.
Sophie Lloyds management afviser, at der skulle være hold i rygterne om utroskab.
 Foto: Rob Grabowski/AP/Ritzau Scanpix

Meldingen lyder videre, at beskyldningerne mod Sophie Lloyd således ikke passer, at hun aldrig har handlet uprofessionelt, og at skriverne på de sociale medier er respektløse.

Delte kryptisk video

De massive rygter om et brud mellem Megan Fox og Machine Gun Kelly startede, da skuespilleren i weekenden først slettede alle billeder af sin måske-forlovede på de sociale medier og desuden delte et kryptisk opslag.

Her kunne man se en nu slettet video, hvor Fox således brændte en taske og et brev – og desuden skrev følgende tekst:

– You can taste the dishonesty / It's all over your breath (på dansk: Man kan smage uærligheden / Det fylder dit åndedræt).

Citatet er fra Beyoncé-nummeret "Pray You Catch Me" fra 2016. Et nummer, der efter sigende handler om Jay Z's affære.

Sidenhen har Megan Fox deaktiveret sin Instagram-profil, og hverken Machine Gun Kelly eller Megan Fox har kommenteret de massive rygter om et brud.

Sponsoreret indhold