Kendte 14. juli 2015

Par fik barn med Downs syndrom: Se deres rørende hyldest

Da danske Jamel Sundoo og Anna Mezin for nyligt blev forældre, blev deres hverdag vendt lidt mere på hovedet end hos de fleste forældre. For deres lille søn viste sig at have Downs syndrom – men nyheden har dog ikke skræmt det nybagte forældrepar
Facebook/Jamel Sundoo

 

Da Jamal Sundoo og Anna Mezin fra København den 30. maj blev forældre til en lille søn, kunne de med det samme fornemme, at noget var anderledes. Den lille guldklump var ikke som de fleste andre babyer, og efter en række undersøgelser kunne lægerne fortælle, at lille Hugo er født med Downs syndrom - en tilstand, hvor kroppen har et ekstra kromosom.

 

Den overraskende nyhed har dog ikke skræmt det nybagte forældrepar. 12. juli skrev de således en rørende statusopdatering på Facebook, hvor de hyldede deres nyfødte søn:

- Så er det vores tur til babyspam! Byd velkommen til Hugo som er født D.30 maj. Han er sin vægt værd i guld og så er han noget helt særligt, altså ikke ligesom at alle børn er det, han er nemlig noget helt særligt på sin egen måde.

- Hugo er født med et ekstra kromosom der gør, at han er meget glad og en fest at være sammen med. Vi kan jo ikke forstå, at det hedder Downs syndrom når han i virkeligheden ligner en der har kæmpe optur på. Vi har derfor valgt at omdøbe det til opturs syndromet. Vi takker i øvrigt, Allah, Gud, Buddha og hvad de nu hedder allesammen for, at vi har fået en søn der er rask og ikke har nogen af de medfødte hjerte og lungefejl som kan være tilfældet når man er født med et ekstra kromosom.

- Og at Hugo klarer sig fantastisk i alle de tests som lægerne har udført på ham. Han fejler altså ikke en skid, han er bare rigtig glad. I øvrigt er mor jo døv og far er ordblind så Hugo fortsætter stolt familietraditionen med at være lidt ude af boxen. Som forældre er vores eneste bekymring at verden ikke tager ligeså godt imod ham som vi har gjort. Vi håber derfor, ved at lægge denne status op og gøre opmærksom på vores lille kromosom mirakel, at I vil være med til at byde ligeså stort velkommen til Hugo i denne verden. Vi glæder os til at vise ham frem og holder i august en stor fest hvor vi nok skal invitere jer allesammen. Ha' en dejlig sommer! Det har vi, skrev det lykkelige forældrepar på Facebook.

Det rørende opslag er allerede blevet liket mere end 8.000 gange.

 

 

Sponsoreret indhold