Kendte19. april 2021

Panikløsning i "Go' Morgen Danmark": Værterne måtte selv gå i køkkenet

Mandag morgen måtte de tænke hurtigt på redaktionen i Tivoli
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-04-19t172642.733.png
 Foto: Kaspar Wenstrup, Peter Grosen

I stedet for at redde morgenfladen med længere indslag eller bedre tid til hyggesnak med vejrværten, valgte de morgenfriske og hurtigtænkende værter Adam Duvå Hall og Ida Wohlert selv at træde til, da de mødte ind til dårlige nyheder mandag morgen.

For TV 2's tv-kok var blevet syg, og så er gode råd altså smådyre meget tidligt om morgenen.

Ikke færdigstegt

Selvom de to garvede tv-værter, Ida Wohlert, 43, og Adam Duvå Hall, 45, er ferme til at få seerne ud af fjerene, så er det bestemt noget andet at skulle smøre ærmerne op og kokkerere på livefjernsyn.

Og det fornemmer man da også, når man læser ”Go Morgen Danmarks” tekst ved billedet af resultatet og de glade forklædeklædte kokke-vikarer:

- Det blev til biksemad med ikke helt færdigstegt medister og én pandekage med regnbueis.

- I behøver ingen kok

Men fordi Adam og Ida valgte helt uden kny at kaste sig over den klassiske ret, høstede de stor ros fra seerne.

- Det er simpelthen den sjoveste ”Go Morgen Danmark” jeg nogensinde har set. I behøver ingen kokke. Det klarede i til UG og slange. Var flad af grin da Adam fik knappen af komfuret. Tak for et godt grin, skriver en begejstret seer og følger.

Andre erklærer sig enige og kalder det modige værtspar for ”SÅ skønne”.

Overfor BT forklarer 45-årige Adam Duvå Hall, som ellers nyder at stå i sit eget køkken og bikse sammen til familien derhjemme, at det alligevel var noget andet at skulle lave mad på live-tv uden yderligere forberedelse.

- Vi måtte jo kaste os ud i noget ukendt, som man på 'Go morgen Danmark' ikke er vant til. Her er det hele meget planlagt. Det blev til en brainstorm om, hvad vi skulle have, og en runner, som måtte ud for at handle de nødvendige ingredienser.

Sponsoreret indhold