Kendte23. december 2019

Drama i ”Go' morgen Danmark”: Ild på direkte tv

Mandag morgen gik der pludseligt ild i en juledekoration midt i den direkte sending af ”Go’ morgen Danmark”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-23_kl._10.53.53.png
 (Foto: TV 2)

Hvert år får vi at vide, at vi skal være ekstra opmærksomme, når vi har juledekorationerne tændt. For det kan meget hurtigt gå galt.

Mandag morgen kunne morgenfriske danskere så ved selvsyn se, netop hvor hurtigt det kan gå, når ilden får fat.

Under den direkte sending af ”Go’ morgen Danmark” gik der nemlig ild i en juledekoration, mens programmets to værter Mikkel Kryger og Ida Wohlert var i gang med at takke af.

Det skriver Ekstra Bladet.

Klokken præcis 09.23, da de to værter ønskede danskerne glædelig jul – og fortælle om programmet for juleaftensdag – gik der pludseligt ild i den lyserøde juledekoration, som har prydet bordet de seneste uger.

Heldigvis sprang en vaks regissør ved navn Claus Juul ifølge Ekstra Bladet til og fik slukket ilden, før der skete mere.

Til avisen tilføjer vært Mikkel Kryger, at han og Ida Wohlert slet ikke opdagede flammerne, før de stod ganske højt på direkte tv:

- Nu skete der heldigvis ikke noget, og vi kan grine lidt ad det nu. Men det var virkelig en reminder om, hvor hurtigt det kan gå. Så man skal virkelig passe på derhjemme, hvis man har levende lys. Vi har jo et brandberedskab her og folk, der holder øje. Det har man ikke derhjemme, siger han til Ekstra Bladet.

Du kan se dramaet lige her.

Sponsoreret indhold