Kendte19. januar 2021

Pamela Anderson giver tv-vært røde ører: - Veganere er de bedste elskere

Den tidligere ”Baywatch”-babe er ikke bleg for at dele sin holdning om, hvem der klarer sig bedst, når der skal dyrkes lagengymnastik. Det kom dog alligevel en smule bag på tv-værten Piers Morgan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pamela_anderson_1.jpg
 Foto: MEGA

Den 53-årige ”Baywatch”-babe har sjældent haft problemer med at holde sin mening, holdning eller oplevelser med sig selv – særligt når det kommer til, hvad der sker i hendes soveværelse.

Senest fortalte hun glædeligt om sine seksuelle oplevelser med ekskæresten Adil Rami, da hun påstod de to havde sex intet mindre end 12 gange hver nat.

Men nu er den altså gal igen.

I et nyt interview med den garvede tv-vært Piers Morgan, 55, under optagelserne af programmet ”Good Morning Britain” fortæller hun nemlig, hvem der er de bedste elskere i sengen. Veganerne.

Det skriver The Daily Mail.

Noget der fik tv-værten til at rødme en smule; men ikke desto mindre fortalte skuespillerinden glædeligt om sine egne oplevelser.

- Det er, hvad jeg hører. Jeg er selv veganer, og jeg er rimelig overbevist om den erklæring.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megam1321_26932.jpg
 Foto: MEGA

Pamela Anderson spillede med i hit-serien "Baywatch" fra 1992 til 1997. Siden da har hun været en eftertragtet kvinde. Foto: MEGA

Selve snakken om, at veganere skulle være bedre i sengen, skete dog ikke ud af ingenting. I weekenden valgte brystbomben nemlig at skrive tweetet:

- Veganere er bedre elskere. Kolesterolet i kød, æg og mejeriprodukter forårsager hårdere arterier (og ikke meget andet!), lød det fra hende til sine mere end en million følgere.

Hun kunne desuden fortælle, at man som menneske kan forbedre ens sundhed og ikke mindst øge sin stamina ved at ændre kosten.

- En sund krop er en sexet krop, og det at spise kød er IKKE sundt. Det er blevet linket til hjertesygdomme, diabetes og ikke mindst overvægt – hvilket også er store årsager til erektil dysfunktion, skriver hun videre på sin Twitter.

Artiklen fortsætter under opslaget

Piers Morgan kunne dog ikke helt følge med og skyndte sig at fortælle, at han selv spiser kød og altså klarer sig ganske udmærket i soveværelset.

Læge er ikke overbevist

Pamela Anderson har selv levet som veganer de sidste 30 år og holder sig aldrig tilbage med at fortælle om fordelene ved at leve på denne måde.

Under interviewet havde Piers Morgan dog også besøg af programmets faste læge Dr. Hilary Jones. Ej heller var hun helt overbevist om Anderson synspunkter:

- Du kunne sidde og spise chips dagen lang og stadig kalde dig selv for veganer. Hvis du er uddannet, så kan du sagtens sørge for at få al den rette næring, men det er ikke nemt.

Det lader heller ikke til, at Anderson kunne formå at få tv-værten til at ændre sin diæt for en angiveligt bedre oplevelse i soveværelset.

Sponsoreret indhold