Kendte2. juli 2020

Pamela Anderson fejrer 53-års fødselsdag og er stadig toplækker

Der er ingen, der har sagt, at bare fordi du bliver et år ældre, så skal du gemme godterne væk. Sådan har Pamela Anderson det i hvert fald, og hun har da heller intet at skamme sig over
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega345535_012.jpg
 Foto: MEGA

Den tidligere ”Baywatch”-stjerne kunne onsdag fejre, at hun blev 53 år.

Men der er intet ved hende, som viser tegn på, at det er dén alder, hun er nået til.

Faktisk kunne man nemt fristes til at sige, at hun er lige så sprød, som da hun tilbage i 90’erne spillede den storbarmede blondine C.J. Parker i hit tv-serien ”Baywatch”, der løb op og ned af stranden for at redde menneskeliv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/pamela_anderson_baywatch.jpg
 Foto: MEGA

Trods det er 24 år siden, Pamela havde sin storhedstid i "Baywatch". Så er der ikke særlig meget, der har ændret sig ved hende. Foto: MEGA

Det afslører hendes nyeste post på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv, der slænger sig henkastet på sengen med et ganske uskyldigt blik - og med et knap så uskyldigt kig til dét, der gemmer sig under natkjolen.

- Glædelig Canada-dag, skriver hun til billedet.

Det frække billede kommer også kun få uger efter, at hun kunne annoncere, at hun var med i en ny kampagne, hvor hun poserer helt nøgen.

Både fødselsdags-billedet og hendes nye nøgen-kampagne vil helt sikkert få hendes ekskæreste, Adil Rami, til at savne hvad han går glip af, efter at de to brød med hinanden i juni 2019.

Pamela Anderson følte sig nemlig tvunget til at gå fra kæresten efter mere end to år sammen, da hun mente, han så andre kvinder ved siden af. Sådan skrev hun på sin Instagram.

Rami var dog ikke helt tilfreds med udmeldingen på det sociale medie og sagde, at han syntes, hun burde holde de intime detaljer for sig selv - uden at kommentere nærmere på, om Pamela havde ret i sine anklager.

Sponsoreret indhold