Kendte4. november 2023

Pamela Anderson anede ikke, at hun ville gå viralt med makeup-frit look: - Troede ikke, at nogen ville bemærke det

Kvinder verden over kunne nærmest ikke få armene ned, da Pamela Anderson tidligere på året trappede op til modeshow uden så meget som en smule makeup
Pamela Anderson overraskede, da hun dukkede op til modeugen uden makeup.
Pamela Anderson overraskede, da hun dukkede op til modeugen uden makeup.
 Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson hyldet for naturligt look: Nu er tragisk årsag kommet frem

Den 56-årige Pamela Anderson har alle dage været kendt for sit utrolige glamourlook og sexappeal, men da den forhenværende "Baywatch"-stjerne dukkede op til dette års modeuge i Paris, formåede hun at blive en viral sensation.

Pamela Anderson dukkede nemlig op til de franske modefestligheder uden noget makeup på, og det var noget, som andre Hollywood-kendisser hurtigt roste den amerikanske brystbombe for.

Både den 64-årige "Halloween"-scream queen Jamie Lee Curtis og den 38-årige Scarlett Johansson var blandt dem, der roste Anderson for det "stærke budskab".

Men for Pamela Anderson kom det alligevel som noget af en overraskelse, at responsen var så kraftfuld.

Pamela Anderson har for en tid valgt at droppe alt makeup.
Pamela Anderson har for en tid valgt at droppe alt makeup.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg er makeupfri derhjemme, så hvorfor ikke til modeugen i Paris? Jeg troede virkelig ikke, at nogen ville lægge mærke til det, men jeg er glad for, at det blev til et positivt budskab, siger Anderson i et interview med People.

Stjernen, som for nylig afslørede, at hun stoppede med at bruge kosmetik efter hendes elskede makeupartist gik bort i 2019, har også en positiv holdning til den til tider svære opgave at blive ældre i Hollywood.

- Jeg kalder det at leve, ikke at ældes. At jagte ungdommen nytter ikke noget. Alt, hvad vi kan gøre, er at omfavne, hvem vi er i det øjeblik, vi er i og være okay med, hvor vores fødder står lige nu, siger hun.

Men selvom det ifølge Anderson er "en lettelse" at kunne springe den glamourøse rutine over, og at hun føler sig mere og mere komfortabel i sin egen krop, sværger hun ikke kosmetikken væk for evigt.

Pamela Anderson med det look, de fleste nok kender bedst.
Pamela Anderson med det look, de fleste nok kender bedst.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg er ikke imod det, jeg vil bare ikke spille spillet. Og det føltes godt at se i spejlet og sige, 'Jeg er okay med det her'.

Pamela Andersons vej til berømmelse begyndte, da hun blev opdaget under et fodboldkamp i Canada, hvilket førte til en modelkontrakt og hendes efterfølgende optræden som Playmate of the Month for Playboy-magasinet i februar 1990.

Hendes skuespilkarriere tog for alvor fart, da hun fik rollen som livredderen C.J. Parker i tv-serien "Baywatch", der kørte fra 1992 til 1997.

Pamela Anderson er desuden kendt for sit arbejde med dyrevelfærd og er en ivrig fortaler for PETA.

Sponsoreret indhold