Kendte5. oktober 2023

Pamela Anderson hyldet for naturligt look: Nu er tragisk årsag kommet frem

Der er en yderst trist årsag til, at den tidligere "Baywatch"-babe og Playboy-model gik i byen uden makeup i sidste uge
Pamela Anderson attends the Isabel Marant Spring/Summer 2024 womenswear fashion collection presented Thursday, Sept. 28, 2023 in Paris. (AP Photo/Vianney Le Caer)
Pamela Anderson blev hyldet for dette makeup-frie look, men årsagen til det naturlige look er trist.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

Der var overskrifter verden over, da Pamela Anderson i sidste uge gik i byen uden den krigsmaling i ansigtet, som hun ellers plejer at iføre sig.

"Baywatch"-baben blev hyldet i stor stil for sit naturlige look af både fans og andre kendisser, såsom Jamie Lee Curtis, der storroste hende på Instagram.

Nu viser det sig dog, at der er en yderst tragisk årsag til, at den 56-årige skuespillerinde og tidligere Playboy-model havde droppet sminken.

Det skriver News.com.au.

Ifølge mediet medvirkede Pamela Anderson nemlig for nylig i interview med magasinet Elle, hvor hun fortalte, at hun har droppet at bruge makeup i kølvandet på et tragisk dødsfald.

Hendes personlige makeup-artist gennem en lang årrække, Alex Vogel, gik nemlig bort som følge af brystkræft tilbage i april 2019.

Pamela Anderson attends the Isabel Marant Spring/Summer 2024 womenswear fashion collection presented Thursday, Sept. 28, 2023 in Paris. (AP Photo/Vianney Le Caer)
Pamela viste det naturlige look frem til modeugen i Paris.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

- Hun var den bedste, og nu hvor hun ikke er her mere, har jeg bare følt, at det er bedre for mig ikke at bruge makeup, fortæller Pamela Anderson i interviewet med Elle.

Her siger hun også, at hun med tiden er begyndt at omfavne det mere naturlige look efter at have kørt det mere glamourøse af slagsen i årevis.

- At gå ud foran kameraer uden makeup får mig til at føle mig fri, sjov og rebelsk, siger hun og fortsætter:

- Jeg har lagt mærke til, hvor mange der kører det her vilde makeup-look, så det føles som om, det er mig mod flertallet, og at jeg gør det modsatte af, hvad alle andre gør.

Selvom Pamela Andersons makeup-artist døde i 2019, og hun udtaler, at hun ikke har brudt sig om at have makeup på siden da, så er "Baywatch"-baben blevet spottet med sminke i ansigtet ved flere lejligheder siden da.

Det er da også derfor, at hendes look i sidste uge endte med at tiltrække så meget opmærksomhed, at selv Jamie Lee Curtis ikke kunne holde sig fra at kommentere det.

- DEN NATURLIGE SKØNHEDS REVOLUTION ER OFFICIELT BEGYNDT, skrev hun i opslaget, som kan ses herunder:

Sponsoreret indhold